Kerrossängyt, parvisängyt ja lasten sängyt

JYSKistä löydät lasten ja nuorten sängyt ja kerrossängyt edulliseen hintaan. Kerrossänky on erinomainen valinta niin kotiin kuin mökille. Pienissä huoneissa kerrossängyt, parvisängyt ja sohvasängyt ovat ihanteellinen ja käytännöllinen tilaa säästävä ratkaisu. Kun lastenhuonetta kalustetaan, keskitytään usein siihen, että lapsille jää runsaasti tilaa myös leikkimiseen. Lattiapintaa on oltava vapaana paljon ja pölynimurin kanssa on päästävä helposti joka paikkaan. Kerrossänky, sohvasänky, parvisänky, monitoimisänky tai säilytyslaatikolla varustettu vuode ovat suosittuja lasten sänkyjä. Meiltä myös parvisänky, eli yhdistelmäsänky työpöydällä ja laatikoilla sekä sänkykehikko säilytyslaatikoilla. 

Valikoimastamme löytyy eri sisustustyyleihin soveltuvia vaihtoehtoja. Mm. puunväriset, valkoiset, betoni-lookilla varustetut ja tummemmat kerrossängyt, parvisängyt ja sänkykehikot edullisesti. Tutustu valikoimaamme ja löydä sinulle sopiva vaihtoehto edullisesti. Kurkkaa myös lastenhuoneeseen soveltuvia huonekaluja täältä.

9 tuotteita
  9 tuotteita

  Makuuhuone - Lasten sängyt

  Juniorisänky GILLELEJE 90x200 harmaa
  215,-/kpl
  279,- /kpl
  Säästä 23%
  Vain verkkokaupasta
  Juniorisänky GILLELEJE 90x200 valkoinen
  215,-/kpl
  279,- /kpl
  Säästä 23%
  Vain verkkokaupasta
  Kerrossänky VESTERVIG 2x90x200 sis. tikkaat valkoinen
  350,-/kpl
  449,- /kpl
  Säästä 22%
  Vain verkkokaupasta
  Kerrossänky VESTERVIG 80/120x200cm
  375,-/kpl
  499,- /kpl
  Säästä 24%
  Kerrossänky VESTERVIG 80/120x200 sis. tikkaat valkoinen
  400,-/kpl
  549,- /kpl
  Säästä 27%

  LASTEN SUOSIKKISÄNGYT JYSKISTÄ 

  Kerrossänky on loistava valinta esimerkiksi sisarusten yhteiseen huoneeseen! Käytännöllisyytensä lisäksi ne ovat myös usein lasten omia suosikkeja. Monitoimisängyllä, eli yhdistelmäsängyllä maksimoit lattiapinta-alan, sillä sängyn alla on pöytä, joka on loistava esimerkiksi koululaiselle kirjoituspöydäksi, jossa on hyvä ja miellyttävä tehdä läksyt. Pöydälle mahtuu hyvin myös kaikki koulutarvikkeet tai vaikkapa tietokone. Monitoimisänky on varustettu kätevillä säilytyslaatikoilla, ja pöydän vieressä olevat säilytyslaatikot tuovat paljon säilytystilaa. Laatikoissa tärkeät paperit, piirrustukset ja pikkuesineet pysyvät tallessa ja huone puolestaan pysyy siistinä ja järjestyksessä. 

  Sohvasänky puolestaan käy tarpeen tullessa myös vierasvuoteeksi ja on hyvä ratkaisu vaikkapa kesämökille, sillä se toimii päiväsaikaan tyylikkään sohvan roolissa tuoden sinne myös lisää oleskelutilaa. Tyylikkäissä sängyissämme on värivaihtoehtoia luonnonvärinen tai valkoinen, ja sänkyjä löytyy joko 80cm tai 90cm levyisinä. Sängyt ovat saatavilla eri materiaaleissa, vaihtoehtoja on esimerkiksi metalli ja massiivipuu.

  Meiltä löydät myös lastensänkyyn sopivat patjat ja lapsille mieleiset pussilakanat. Lasten mieleen ovat varmasti esimerkiksi suloiset muumipussilakanat tai tutut hahmot suosikkielokuvista kuten Frozen ja Star Wars.