Lamelliverhot - tyylikäs valinta isoihin ikkunoihin

Lamelliverhot on optimaalinen ratkaisu kodin isoihin ikkunoihin. Lisäksi ne sopivat hyvin myös esimerkiksi toimistoon. Pystylamelliverhoilla luot tyylikkään ja modernin kokonaisuuden huoneeseen kuin huoneeseen. JYSKin valikoimasta löydät erilaisia edullisia verhoja ja verhoratkaisuja. Löydät meiltä niin päivänvaloa pehmeästi huoneeseen tuovat daylight-lamelliverhot kuin pimentävät blackout-lamelliverhot. Kaikkia lamelliverhojamme on myös mahdollisuus lyhentää ja kaventaa, jotta jokainen löytää varmasti omaan ikkunaansa sopivan vaihtoehdon. Tyylikkäät lamellikaihtimet ovat saatavilla väreissä valkoinen ja harmaa.

Pystylamelliverhot täydentävät sisustuksen

Lamelliverhot ovat tyylikkäät ja omiaan modernissa sisustuksessa. Lamellikaihtimet mahdollistavat huoneeseen pääsevän auringonvalon määrän säätelyn. Ne tuovat myös yksityisyyttä esimerkiksi olohuoneeseen jossa on isot ikkunat, sillä ne voi halutessaan sulkea vaikka kokonaan. Toisaalta voit myös raottaa niitä hieman niin, että valo pääsee sisään mutta pystylamellikaihtimet toimivat silti näköesteenä ulkoa sisälle. Mikäli haluat tarvittaessa saada huoneen täysin pimeäksi, suosittelemme valikoimamme pimentäviä lamellikaihtimia. Pimentävät verhot auttavat myös pitämään huoneen viileämpänä auringonpaisteella. 

Lamelliverhokokonaisuus kotiin helposti ja edullisesti

Lamelliverhojen asennus ja kiinnitys on helppoa. JYSKin edullinen ja laadukas lamelliverhokokonaisuus sisältää yläkiskon ja lamellit. Kaikkia lamelliverhomallejamme löytyy eri kokoisina ja niitä on tarvittaessa myös mahdollista lyhentää ja kaventaa. Lamelliverhot sopivat täydellisesti minimalistiseen, skandinaaviseen sisustukseen. Tutustu valikoimaamme verkossa tai tule käymään paikan päällä lähimmässä myymälässäsi. Mikäli tarvitset apua oikeiden verhojen valinnassa, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.