Puutarhatarvikkeet pihalle ja puutarhaan

Kun kaikki suuremmat hankinnat puutarhaan ja pihalle on tehty, pihaa saa helposti ja edullisesti koristeltua pienemmillä esineillä ja tarvikkeilla. Sopisiko pihaasi puutarhatonttu, hyönteishotelli, tulisija, sisustustikkaat tai puutarhapatsas? Kaipaako parvekkeen kylmä lattia esimerkiksi mattoja tai terassilaatoja? Laajasta valikoimastamme erilaisia puutarhatarvikkeita löydät kaiken tarvittavan pihallesi. JYSKistä löydät myös kaiken, mitä tarvitset puutarhatarvikkeiden ylläpitoon, hoitoon ja huoltoon. 
 

3 tuotteita
  3 tuotteita

  Puutarhatarvikkeet - Muut

  Tuulensuoja TRAST K151 musta
  225,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Tulisija VARME Ø76xH30 harmaa
  500,-/kpl
  Vain verkkokaupasta

  KAUNIS PIHA PUUTARHATARVIKKEILLA

  JYSKin valikoimista löydät paljon erilaisia piha- ja puutarhavarusteita kastelukannuista, koriste-esineistä ja puutarhajalkineista hoito- ja huoltotuotteisiin. 

  Puutarhajuhlat, lasten synttärit tai grilli-iltamat tulossa? Aurinkoisella säällä on tärkeää juoda tarpeeksi nestettä, ja juomahuolto hoituukin kätevästi JYSKin tyylikkäillä, hanalla varustetuilla juoma-astioilla ja lasikannuilla. Juomat voidaan tarjoilla näyttävistä juomalaseista. Puutarhan tai pihan koristelussa toimii myös klassiset puutarhatontut, tyylikkäät lamput ja valoketjut sekä trendikkäät sisustustikkaat. Terassille ja parvekkeelle valikoimistamme löytyy ulkokäyttöön tarkoitetut, tyylikkäät matot. Jos taas haluat rakentaa pihallesi terassimaisemman alueen, tutustu valikoimistamme löytyviin pihalaattoihin.

  SUOJAA PUUTARHAKALUSTEET 

  Puuöljyllä huollat puiset puutarhakalusteesi ja pidennät niiden käyttöikää. Meiltä löydät myös varjoille ja puutarhakalusteille tarkoitetut suojat sateen ja talven varalle.

  Mökillä ja puutarhassa on kätevä olla jalkineet, jotka on helppo vain sujauttaa jalkaan. JYSKistä löydät edulliset puutarhakengät eri kokoisina ja värisinä. Puutarhaan löydät myös puutarhaletkut, hyönteishotellin sekä muita tarvikkeita, joiden avulla saat puutarhasi kukoistamaan kauneimmillaan.