Joustinpatja on kestävä ja monipuolinen valinta

Joustinpatjat edulliseen hintaan löydät JYSKistä. Onko tarpeissasi pitkäkestoista ja laadukasta patjaa? Sitten joustinpatja on mainio ratkaisu. Joustinpatjat koostuvat jousituksesta, tukimateriaaleista ja päällisestä ja useat joustinpatjoistamme ovat käännettäviä. Kääntämällä joustinpatjasi säännöllisesti voit pidentää sen käyttöikää. Joustinpatjassa ei ole kiinteää kehystä, vaan se sijoitetaan sälepohjalle sänkykehikkoon tai moottorisänkyyn, ja näin saat luotua itsellesi joustinpatjasängyn. Valikoimastamme löytyy joustinpatjoja seuraavan kokoisina: 80x200 cm, 90x200 cm ja 120x200 cm ja eri paksusina, joten löydät varmasti sinulle sopivan patjan.

Joustinpatja tukee hyvää yöunta ja miellyttävämpää nukkumista. Jouset tukevat sinua, jolloin kehon paino jakautuu tasaisesti. Jousirakenne tarjoaa lisäksi hyvän ilmanvaihdon. JYSKissä saat 15 vuoden takuun PLUS joustinpatjoille ja peräti 25 vuoden takuun GOLD joustinpatjoille. Pidennä patjasi käyttöikää myös huolehtimalla siitä hoito-ohjeidemme avulla.
 

  Patjat - Joustinpatjat

  Huipputarjous
  Patja 80x200 PLUS S15 DREAMZONE
  135,-/kpl
  349,- /kpl
  Säästä 61%
  plus
  Huipputarjous
  Patja 80x200 GOLD S40 DREAMZONE
  260,-/kpl
  649,- /kpl
  Säästä 60%
  gold
  Patja 80x200 PLUS S40 DREAMZONE
  275,-/kpl
  499,- /kpl
  Säästä 44%
  plus
  Patja 80x200 GOLD S70 DREAMZONE
  375,-/kpl
  749,- /kpl
  Säästä 50%
  gold

  Joustinpatja on käytännöllinen

  Käännettävissä joustinpatjoissamme yhdistyy kaksi eri jäykkyyttä, joten voit päättää kumpi on sinulle mieluisampi vaihtoehto. Se on ihanteellinen myös silloin kun jaat sänkysi itseäsi huomattavasti painavamman tai kevyemmän henkilön kanssa, eikä teille sovi jäykkyydeltään samanlaiset patjat. 

  Joustinpatjoissa on erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja päällisiä, joten ota päällisen materiaali huomioon patjaa valitessasi. Useissa patjoissa on myös irrotettavat, 60 asteessa pestävät päälliset. 60 asteen pesu tuhoaa pölypunkit, jolloin nukkumisympäristösi on hygieenisempi.


  Joustinpatjan edut:

  • Pitkäikäinen, sillä sen voi kääntää.
  • Useimmat soveltuvat myös moottorisänkyihin ja jenkkisänkyihin.