Vaahtomuovipatjat ja taittopatjat jokaiseen kotiin

Vaahtomuovipatja on varsin monikäyttöinen ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. Vaahtomuovipatjan voi laittaa suoraan lattialle tai sänkykehikkoon, ja siksi vaahtomuovipatja sopii hyvin sekä päivittäiseen käyttöön että vieraspatjaksi. Vaahtomuovipatjat sopivat myös täydellisesti moottorisänkyyn, sillä vaahtomuovi tekee patjoista joustavia. Jos lähdet kesämökille tai retkeilemään, harkitse taittopatjaa. Lisäksi vaahtomuovipatja on näppärä varavuode - etenkin taitettava patja on hyvä vieraspatja, sillä sen saa kokoontaitettua säilytystä varten. Vaahtomuovi on mukava ja monikäyttöinen materiaali patjoissa ja sängyissä.

Vaahtomuovipatjassa on yhtenäinen tai jaettu vaahtomuovikerros. Vaahtomuovipatjat ovat käännettäviä, kestäviä ja mukavia. Lisäksi patjojen hinnat ovat edulliset. Mieti vaahtomuovipatjoja ostaessasi, mihin ensisijaisesti käytät niitä, sillä tarjolla on useita erilaisia. Olemme jakaneet patjat kolmeen hintaluokkaan: BASIC, PLUS ja GOLD. Ostaessasi GOLD-vaahtomuovipatjan, myönnämme sille peräti 25 vuoden takuun. 

Muista myös lukea patjan hoito-ohjeet, jotta patjasi säilyy hyvänä ja käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään.

Vaahtomuovipatjan edut

  • Allergiaystävällinen, sillä vaahtomuovi ei kerää pölyä.
  • Erittäin mukava, kestävä ja tarjoaa hyvän tuen.
  • Laaja valikoima kevyemmistä vieraspatjoista aina korkealaatuisiin, päivittäiseen käyttöön sopiviin patjoihin asti.
  • Ihanteellinen ratkaisu myös moottorisänkyyn.

 

KUINKA USEIN VAAHTOMUOVIPATJA TULISI VAIHTAA?  

Vaahtomuovipatjan kestävyys ja käyttöikä riippuvat useista seikoista.

  • Laatu: Laatu on yksi ratkaiseva tekijä. Tässä kohtaa pätee sanonta: mitä laadukkaamman patjan ostat, sitä kauemmin se kestää.
  • Paino: Patjan rasituskyky vaihtelee huomattavasti eri henkilöillä. Painavampi henkilö rasittaa patjaa enemmän kuin kevyempi, joten patja tulee vaihtaa useammin.
  • Hikoilu: Eritämme joka yö kuona-aineita ja hikeä, jopa ½-1½ litran verran yössä. Eritteet heikentävät  patjan verhoilua ja siten sen elinikää. 
  • Huolenpito: Mitä paremmin huolehdit patjastasi, sitä kauemmin se kestää hyvänä. 

Yleisesti ottaen hyvä ja laadukas patja kestää n. 10 vuotta. Hyvä mittari on kuitenkin se, Nukutko mukavasti ja heräätkö virkeänä ja levänneenä aamuisin? Jos patjasi on jo hyvin vanha ja kulunut, sillä nukkuminen ei ole hyväksi kehollesi. Saatat nukkua levottomasti ja katkonaisesti, ja lisäksi kärsiä selkä- ja niskasäryistä. Mikäli huomaat näitä merkkejä, on aika hankkia uusi patja. Pääsääntöisesti suosittelemme vaihtamaan patjan 10-12 vuoden välein hygienian ja fysiologisten syiden takia.