Kuinka sijauspatja ja petauspatja voivat pidentää patjan käyttöikää

Haluatko pidentää patjasi käyttöikää? Hanki laadukas sijauspatja! Sijauspatja suojaa patjaasi kulumiselta, lialta ja hien eritykseltä yön aikana, varmistaen näin patjasi pitkän käyttöiän. Lisäksi se lisää mukavuutta ja voi vähentää patjan liiallista kovuutta tai pehmeyttä, tehdäkseen siitä mukavamman selälle. Sänkyä on myös helpompi pedata, sillä riittää, että laitat lakanan sijauspatjan päälle. Valikoimastamme löytyy erilaisia sijauspatjoja eri tyyleissä ja paksuuksissa, mukaan lukien ohuempia ja paksumpia vaihtoehtoja. Jos sinulla on parisänky, tarpeeksi paksu ja yhtenäinen sijauspatja peittää raon kätevästi ja lisää sänkyyn mukavuutta.

JYSKin valikoimista löydät laadukkaat sijauspatjat sarjoissa BASIC, PLUS ja GOLD. Lisäksi tarjoamme suosittuja ja ergonomisia WELLPUR-sarjan tuotteita, jotka muotoutuvat kehon ääriviivojen mukaan memory-vaahtomuovista. Tutustu myös patjansuojuksiimme, jotka suojaavat patjaasi kulumiselta ja takaavat sen pidemmän käyttöiän.

Sijauspatjan hoito-ohjeet

Pidä sijauspatjasi raikkaana ja hygieenisenä noudattamalla näitä helppoja hoito-ohjeita. Imuroi ja tuuleta sijauspatjaa säännöllisesti pitääksesi sen raikkaana. Tarvittaessa voit pestä sijauspatjan päällisen pesukoneessa valmistajan ohjeiden mukaisesti. Vaihda sijauspatjan päälle laitettavaa patjansuojaa säännöllisesti ja pyyhi mahdolliset tahrat puhtaalla kostealla liinalla heti niiden ilmetessä. Näin varmistat sijauspatjasi pitkän ja hygieenisen käyttöiän.

Sijauspatjan edut

 • Lisää kokonaisvaltaista mukavuutta.
 • Voi kompensoida mikäli patjasi on liian kova tai pehmeä.
 • Suojaa alla olevaa patjaa kosteudelta, lialta ja kulumiselta.
 • Pidentää alla olevan patjan rakenteen kestävyyttä ja jämäkkyyttä.

Vinkkejä sijauspatjan valintaan

 1. Materiaali ja Paksuus: Valitse sijauspatja, joka on valmistettu laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista, kuten memory-vaahtomuovista tai luonnonlateksista. Paksuus vaihtelee, joten valitse sopivan paksuinen patja oman mukavuustarpeesi mukaan.
 2. Koko: Varmista, että sijauspatja sopii patjasi kokoon ja on tarpeeksi iso peittämään koko patjan pinnan.
 3. Tukevuus: Valitse sijauspatja, joka tarjoaa riittävän tuen kehollesi. Tiiviimpi patja voi auttaa vähentämään selkäkipuja ja parantamaan unen laatua.
 4. Allergiatestit: Jos olet allerginen, tarkista, että valitsemasi sijauspatja on allergiatestattu ja sopii allergikoille.
 5. Pesettävyys: Valitse sijauspatja, jonka päällinen on irrotettavissa ja pestävissä koneessa. Tämä helpottaa patjan puhtaanapitoa ja ylläpitoa.
 6. Hinta-laatusuhde: Vertaile eri vaihtoehtoja hinta-laatusuhteen kannalta ja valitse patja, joka tarjoaa parhaan vastineen rahallesi.
 7. Takuu: Tarkista, että sijauspatjalla on riittävä takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet ja antaa sinulle mielenrauhan pitkäaikaisesta käytöstä.

Valitsemalla oikean sijauspatjan voit parantaa unesi laatua ja nauttia virkistävästä ja mukavasta yöunesta joka ilta.