Sijauspatja ja petauspatja pidentää patjan käyttöikää

Mikäli haluat varmistaa patjallesi mahdollisimman pitkän käyttöiän, suosittelemme että hankit hyvän ja laadukkaan sijauspatjan, joka suojaa patjaa tehokkaasti kulumiselta, lialta ja yön aikana erittyvältä hieltä. Sijauspatja, eli petauspatja – tai tutummin vielä petari – myös lisää mukavuutta ja voi vähentää patjan liiallista kovuutta tai pehmeyttä ja tekee näin patjasta mukavamman selälle. Lisäksi sänky on hieman helpompi sijata, sillä riittää, että asetat lakanan sijauspatjan päälle.

Sijauspatjoja on useita eri tyylejä, osa ohuempia ja osa paksumpia. Mikäli parisänkysi muodostuu kahdesta erillisestä sängystä, tarpeeksi paksulla, yhtenäisellä sijauspatjalla peität raon kätevästi ja lisäät sänkyyn mukavuutta. JYSKin valikoimista löydät useita eri vaihtoehtoja sarjoissa BASIC, PLUS ja GOLD. Valikoimistamme löydät myös esimerkiksi suositut ja ergonomiset WELLPUR-sarjan tuotteet, joissa täyte koostuu kehon ääriviivojen mukaan muotoutuvasta memory-maahtovuovista ja luonnonlateksista. Meiltä löydät myös aina hyvän tarjouksen patjansuojuksista, joiden avulla suojaat patjaasi kulumiselta.

Lue lisää sijauspatjan hyödyistä täältä.

21 tuotteita
  21 tuotteita

  Sijauspatjat

  Sijauspatja 80x200 GOLD T15 DREAMZONE
  47,50/kpl
  119,- /kpl
  Huipputarjous
  Säästä 60%
  gold
  Patjansuojus 80x200 PLUS T15 DREAMZONE
  20,-/kpl
  39,99 /kpl
  Säästä 50%
  plus
  Patjansuojus 80x200 PLUS T40 DREAMZONE
  35,-/kpl
  59,99 /kpl
  Säästä 41%
  plus
  Sijauspatja 80x200 GOLD T35 DREAMZONE
  60,-/kpl
  159,- /kpl
  Säästä 62%
  gold
  Sijauspatja 90x200 GOLD T35 DREAMZONE
  70,-/kpl
  179,- /kpl
  Säästä 60%
  gold
  Sijauspatja 80x200 GOLD T20 DREAMZONE
  70,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 45%
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Sijauspatja 80x200 GOLD T65 valkoinen
  100,-/kpl
  249,- /kpl
  Säästä 59%
  gold
  Sijauspatja 80x200 GOLD T80
  175,-/kpl
  349,- /kpl
  Säästä 49%
  gold
  Sijauspatja 80x200 GOLD T110 WELLPUR
  200,-/kpl
  399,- /kpl
  Säästä 49%
  gold

  PATJANSUOJUKSET JA SIJAUSPATJAT MOOTTORISÄNKYIHIN

  Voit myös suojata patjasi patjansuojuksella, joka on ohuempi kuin sijauspatja ja jossa on kuminauhat kulmissa. Sijauspatjan suojus pysyy siis hyvin kiinni joko sängyn omassa patjassa tai sijauspatjassa ja se on helppo ottaa pois ja pestä säännöllisesti. JYSKin valikoimista löydät myös sijauspatjat moottorisänkyyn. Moottorisänkyihin suunnitellut sijauspatjat mahdollistavat sängyn yläosan vapaan liikkuvuuden sekä estävät kahdesta sängystä muodostetun parisängyn väliin jäävän ikävän raon. 

  Sijauspatjan edut

  • Lisää kokonaisvaltaista mukavuutta.
  • Voi kompensoida mikäli patjasi on liian kova tai pehmeä.
  • Suojaa alla olevaa patjaa kosteudelta, lialta ja kulumiselta.
  • Pidentää alla olevan patjan rakenteen kestävyyttä ja jämäkkyyttä.

  ONKO PATJANSUOJUS HYÖDYLLINEN?

  Patjansuojus on hyödyllinen monella tapaa. Patjansuojus laitetaan sijauspatjan ja lakanan väliin. Se on pehmeä peittomainen kerros, joka auttaa suojaamaan sijauspatjaasi ja patjaa, ja lisää nukkumismukavuutta. Patjansuojus on helppo pestä usein jolloin sänkysi on hygieenisempi, ja varsinkin kesällä kun on lämmin ja saatamme yleensä hikoilla enemmän. Patjansuojus suojaa patjaa hieltä ja kosteudelta. Ilman patjansuojusta sijauspatjan tai patjan päällinen imee kaiken kosteuden. Suojaavien ja hygieenisten etujen lisäksi patjansuojus auttaa estämään lakanoita liukumasta paikoiltaan ja tarjoaa ylimääräisen pehmeyskerroksen.