Pehmustelaatikot tarjoaa tyylikästä suojaa

Ulkona tarvittavat puutarhakalusteet ja muut tarvikkeet on usein kätevämpi ja mukavampi myös säilyttää poissa kodin sisätiloista. JYSKissä on laaja valikoima tähän tarkoitukseen tehtyjä kaappeja, säilytyslaatikoita sekä säilytyslokeroita. JYSKin pehmustelaatikko pitää puutarhapehmusteesi puhtaina ja kuivina ympäri vuoden ja toimii säilytysratkaisuna niin terasilla, parvekkeella kuin puutarhassakin.

Erityisesti ulkosäilytykseen tarkoitetut pehmustelaatikot ja kaapit ovat myös käteviä, jos tavarat on silloin tällöin kerättävä pois terassilta, tai kun tarvitset sivupöytää tai lisätilaa vaikkapa grillijuhlia varten. Isomman pehmustelaatikon sisälle mahtuu paljon tavaraa, ja voit helposti ja nopeasti siirtää sinne talteen vaikkapa pihapelit, lelut ja muut pikkutavarat pois tieltä.
 

TAVARAT SIISTISTI JÄRJESTYKSESSÄ YMPÄRI VUODEN

Tavarat pysyy parhaiten järjestyksessä, kun niille on varattu tarpeeksi oikeanlaista säilytystilaa. Tavaroiden ollessa järjestyksessä omilla paikoillaan luonnollisesti myös piha pysyy siistinä. Pehmusteiden ja muiden pihatarvikkeiden ulkosäilytyksessä on omat haasteensa, sillä niiden tulee pysyä kuivina ja välttyä turhalta likaantumiselta. JYSKin ulkosäilytyslaatikot ovat helppo, edullinen ja ennen kaikkea fiksu ratkaisu puutarha-, piha- ja terassikalusteiden ja esimerkiksi lelujen ja pelien säilytykseen. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti oman pihasi tarpeisiin ja sisustukseen sopivat säilytyslaatikot. 

TAVARAT JÄRJESTYKSESSÄ TALVELLAKIN

Tavarat pysyvät järjestyksessä vuodenajasta riippumatta, sillä useimmat säilytyslaatikoistamme ja -kaapeistamme ovat pakkasenkestäviä. Jos pehmustelaatikkoa ja sen paikkaa tarvitsee siirtää usein esimerkiksi terassilla, paras ja kätevin ratkaisu on valita pyörällinen mallimme. Kevyemmille tavaroille voit valita myös muovisen pehmustelaatikon, joka on kevyt siirtää paikasta toiseen. Onko puutarhakalusteesi uusia pehmusteita vailla? Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin täällä.

ISTUMISEN KESTÄVÄ PEHMUSTELAATIKKO PIENILLE TERASSEILLE JA PARVEKKEILLE

Mikäli sinulla on rajoitetusti tilaa pienellä terassilla tai parvekkeella, kannattaa hyödyntää koko lattiatila monikäyttöisillä puutarhakalusteilla. Jotkut pehmustelaatikot ovat sen verran kestäviä, että ne kestävät aikuisen ihmisen painon, joten ne toimivat niin pehmustelaatikkona kuin myös penkkinä tarjoten lisää istuintilaa. SVEDBORG-pehmustelaatikko on juuri niin kestävä, että se toimii hyvin myös istuimena. Lisäksi se on helposti siirrettävissä kahvojen ansiosta. 

 

SIIRRELTÄVÄT PEHMUSTELAATIKOT

Pitääkö sinun silloin tällöin siirrellä pehmustelaatikkoa? Tai haluatko välillä sisustaa ulkotilasi uudelleen? Tällöin siirreltävä säilytyslaatikko on sinulle ihanteellinen. BISNAP-säilytyslaatikko on pieni ja kevyt pehmustelaatikko, joka on helposti siirrettävissä. Se on valmistettu UV-suojatusta muovista ja on sekä pakkasen-, että säänkestävä. Huomioi, että se ei ole 100% vedenpitävä. YDERUP-pehmustelaatikko on vähän suurempi kuin BISNAP, ja siinä on enemmän säilytystilaa. Se on myös hieman painavampi, mutta on varustettu pyörillä jotta se olisi helppo siirrellä. Sitä on saatavana luonnonvärisenä tai mustana ja se lisää tyylikkään ilmeen terassillesi tai parvekkeellesi.