Puutarhapehmusteet edullisesti JYSKistä

Puutarhatuolit, sohvat ja muut oleskeluryhmät muuttuvat entistä mukavemmiksi, kun hankit niille tyylikkäät pehmusteet. JYSKissä on laaja valikoima erilaisia ulkopehmusteita, joista löydät sopivat pehmusteet niin korkea- ja matalaselkäiseen tuoliin, asentotuoliin, penkille kuin aurinkotuoliinkin. Puutarhakalusteiden pehmusteet luovat mukavuutta oleskeluun ja niiden avulla luot uudenlaista ilmettä ja värimaailmaa pihalle, puutarhaan, terassille tai esimerkiksi parvekkeelle.

  Puutarhapehmusteet - Asentotuoli

  Pehmuste asentotuolille REBSENGE t.harm.
  45,-/kpl
  69,99 /kpl
  Säästä 35%
  Vain verkkokaupasta
  Pehmuste asentotuolille REBSENGE v.harmaa
  45,-/kpl
  69,99 /kpl
  Säästä 35%
  Vain verkkokaupasta
  Pehmuste asentotuolille REBSENGE hiekka
  45,-/kpl
  69,99 /kpl
  Säästä 35%
  Vain verkkokaupasta

  Puutarhapehmusteet - Aurinkovuode

  Pehmuste aurinkotuoliin STOREHOLM harmaa
  30,-/kpl
  39,99 /kpl
  Säästä 25%
  Vain verkkokaupasta
  Pehmuste aurinkotuolille HOPBALLE t.harm.
  40,-/kpl
  59,99 /kpl
  Säästä 33%
  Vain verkkokaupasta

  Puutarhapehmusteet - Korkea selkänoja

  Pehmuste korkeaselkäiselle tuolille GUDHJEM t.harm
  20,-/kpl
  39,99 /kpl
  Säästä 50%
  Vain verkkokaupasta
  Pehmuste korkeaselkäiselle tuolille GUDHJEM hiekka
  20,-/kpl
  39,99 /kpl
  Säästä 50%
  Vain verkkokaupasta

  UUSI ILME PUUTARHAPEHMUSTEILLA

  Uusien pehmusteiden hankkiminen puutarhakalusteisiin on helppo ja edullinen ratkaisu, kun kesäkalusteesi kaipaavat pientä piristystä. Halusitpa sitten klassista tunnelmaa tyylikkäillä harmailla pehmusteilla tai moderniutta ja energisyyttä värikkäillä pehmusteilla, löydät ratkaisun näppärästi ja edullisesti JYSKistä. Laajasta valikoimastamme erilaisia istuinpehmusteita ja tyynyjä löydät varmasti omalla pihallasi oleviin kalusteisiin sopivat pehmusteet. Puutarhapehmusteet säilyvät kuivina ja hyväkuntoisina monta vuotta, kun hankit pehmusteille ulkosäilytykseen tarkoitetun pehmustelaatikon

  KORISTETYYNYT TÄYDENTÄVÄT KOKONAISUUDEN

  Istuinpehmusteiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman koristetyynyjä. Tyynyt sopivat hyvin yhteen esimerkiksi sohvaryhmien ja muiden puutarhatuolien kanssa. Yhdistelemällä JYSKin puutarhakalusteita, pehmusteita ja koristetyynyjä luot pihalle, puutarhaan, terassille tai parvekkeelle viihtyisän ja kutsuvan oleskelutilan, jossa koko perheen kelpaa pötkötellä ja viettää aikaa. Koristetyyny sopii myös istuinpehmusteeksi esimerkiksi matalaselkänojaiseen tuoliin tai jakkaraan. Koristetyyny on myös erinomainen parveketyyny, jolla voit istua ja nauttia aamukahvia auringossa.