Puutarhapehmusteet edullisesti JYSKistä

Puutarhatuolit, sohvat ja muut oleskeluryhmät muuttuvat entistä mukavemmiksi, kun hankit niille tyylikkäät pehmusteet. JYSKissä on laaja valikoima erilaisia ulkopehmusteita, joista löydät sopivat pehmusteet niin korkea- ja matalaselkäiseen tuoliin, asentotuoliin, penkille kuin aurinkotuoliinkin. Puutarhakalusteiden pehmusteet luovat mukavuutta oleskeluun ja niiden avulla luot uudenlaista ilmettä ja värimaailmaa pihalle, puutarhaan, terassille tai esimerkiksi parvekkeelle.

UUSI ILME PUUTARHAPEHMUSTEILLA

Uusien pehmusteiden hankkiminen puutarhakalusteisiin on helppo ja edullinen ratkaisu, kun kesäkalusteesi kaipaavat pientä piristystä. Halusitpa sitten klassista tunnelmaa tyylikkäillä harmailla pehmusteilla tai moderniutta ja energisyyttä värikkäillä pehmusteilla, löydät ratkaisun näppärästi ja edullisesti JYSKistä. Laajasta valikoimastamme erilaisia istuinpehmusteita ja tyynyjä löydät varmasti omalla pihallasi oleviin kalusteisiin sopivat pehmusteet. Puutarhapehmusteet säilyvät kuivina ja hyväkuntoisina monta vuotta, kun hankit pehmusteille ulkosäilytykseen tarkoitetun pehmustelaatikon

KORISTETYYNYT TÄYDENTÄVÄT KOKONAISUUDEN

Istuinpehmusteiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman koristetyynyjä. Tyynyt sopivat hyvin yhteen esimerkiksi sohvaryhmien ja muiden puutarhatuolien kanssa. Yhdistelemällä JYSKin puutarhakalusteita, pehmusteita ja koristetyynyjä luot pihalle, puutarhaan, terassille tai parvekkeelle viihtyisän ja kutsuvan oleskelutilan, jossa koko perheen kelpaa pötkötellä ja viettää aikaa. Koristetyyny sopii myös istuinpehmusteeksi esimerkiksi matalaselkänojaiseen tuoliin tai jakkaraan. Koristetyyny on myös erinomainen parveketyyny, jolla voit istua ja nauttia aamukahvia auringossa.