TV-taso täydentää tyylin

TV-tasot ovat ennen kaikkea käytännöllisiä, mutta ne voivat olla samalla myös trendikkäitä sisustuselementtejä. Ne tarjoavat lisäksi käytännöllistä säilytystilaa lasihyllyjen, kaappien ja laatikoiden avulla toimien samalla myös pienenä lipastona. On tärkeää, että TV-taso istuu olohuoneen ja koko kodin sisustustyyliin ja valikoimastamme löydät TV-tasot monissa eri väreissä ja materiaaleissa, kuten korkeakiiltoisena valkoisena, harmaana betonijäljitelmänä ja öljyttynä tammena.

Valkoinen TV-taso täydentää kotisi skandinaavisen tyylin ja nousee esiin ainutlaatuisen mallinsa ja toimivuutensa ansiosta. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja osta nyt edullisesti. Lue tästä edullisia ideoita olohuoneen sisustamiseen.

  Olohuone - TV-tasot

  TV-taso KAGSTRUP villi tammi
  45,-/kpl
  basic
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso DOKKEDAL betoni/musta
  60,-/kpl
  99,- /kpl
  Säästä 39%
  basic
  TV-taso EGERUP valk.
  85,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 34%
  basic
  TV-taso TRAPPEDAL tammi/musta
  125,-/kpl
  169,- /kpl
  Säästä 26%
  plus
  TV-taso FAVRBO tammi/valkoinen
  135,-/kpl
  179,- /kpl
  Säästä 24%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso NORDBY valkoinen
  135,-/kpl
  179,- /kpl
  Säästä 24%
  plus
  TV-taso FARSUND tammi/musta
  150,-/kpl
  229,- /kpl
  Säästä 34%
  plus
  TV-taso VEDDE 2 laatikkoa villi tammi
  179,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso MARKSKEL harmaa/tammi
  200,-/kpl
  299,- /kpl
  Säästä 33%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso MARKSKEL valk./tammi
  200,-/kpl
  299,- /kpl
  Säästä 33%
  plus
  TV-taso JUNGEN villi tammi
  279,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta

  SISUSTA TV OSAKSI OLOHUONETTA

  TV on usein olohuoneen välttämätön esine. Samaan aikaan haasteita asettaa saada TV sulautumaan luonnollisesti olohuoneen muuhun sisustukseen. Voit joko antaa TV:n olla koko huoneen katseenvangitsijana tai koittaa piilottaa sen osaksi olohuonetta. Kyse on makuasioista, mutta on olemassa paljon vaihtoehtoja, kuinka TV:n voi tyylikkäästi sisällyttää osaksi muuta sisustusta. TV:n sisustaminen osaksi olohuonetta ei vaadi uusia maata mullistavia ideoita. Klassinen ratkaisu on hankkia tyylikäs  TV -taso, jonka päälle tai sisään TV:n voi asettaa. TV–taso tarjoaa myös muita säilytysratkaisuja sekä mahdollisuuden piilottaa sähköjohdot ja kaukosäätimet.

  Kun TV:tä haluaa käyttää sisustuselementtinä, voi sen sijoittaa seinälle osaksi muita taideteoksia. Kuvittele TV tauluna ja laita se seinälle muiden taulujen joukkoon. Tämä tekee TV:stä vähemmän huomiota herättävän ja muu huone saa osakseen enemmän huomiota.