TV-taso täydentää tyylin

TV-tasot ovat ennen kaikkea käytännöllisiä, mutta ne voivat olla samalla myös trendikkäitä sisustuselementtejä. Ne tarjoavat lisäksi käytännöllistä säilytystilaa lasihyllyjen, kaappien ja laatikoiden avulla toimien samalla myös pienenä lipastona. On tärkeää, että TV-taso istuu olohuoneen ja koko kodin sisustustyyliin ja valikoimastamme löydät TV-tasot monissa eri väreissä ja materiaaleissa, kuten korkeakiiltoisena valkoisena, harmaana betonijäljitelmänä ja öljyttynä tammena.

Valkoinen TV-taso täydentää kotisi skandinaavisen tyylin ja nousee esiin ainutlaatuisen mallinsa ja toimivuutensa ansiosta. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja osta nyt edullisesti. Lue tästä edullisia ideoita olohuoneen sisustamiseen.

20 tuotteita
  20 tuotteita

  TV-tasot

  TV-taso TRAPPEDAL tammi/musta
  75,-/kpl
  109,- /kpl
  Huipputarjous
  Säästä 31%
  TV-taso VIRUM musta
  TV-taso VIRUM musta
  Säästä 62%
  60,-/kpl
  159,- /kpl
  Säästä 62%
  TV-taso VEDDE 2 laatikkoa villi tammi
  150,-/kpl
  189,- /kpl
  Säästä 20%
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso EGELEV musta
  150,-/kpl
  219,- /kpl
  Säästä 31%
  TV-taso EGELEV tammi
  175,-/kpl
  219,- /kpl
  Säästä 20%
  TV-taso TOFTLUND valkoinen/betoni
  165,-/kpl
  269,- /kpl
  Säästä 38%
  TV-taso KORSVANG 3 ovea valkoinen
  185,-/kpl
  279,- /kpl
  Säästä 33%
  TV-taso FAVRBO tammi/valkoinen
  189,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso FREDENSBORG valkoinen
  200,-/kpl
  279,- /kpl
  Säästä 28%
  TV-taso HALMSTAD 2 liukuovea tammenvärinen
  200,-/kpl
  299,- /kpl
  Säästä 33%
  TV-taso JUNGEN villi tammi
  200,-/kpl
  299,- /kpl
  Säästä 33%
  Vain verkkokaupasta

  SISUSTA TV OSAKSI OLOHUONETTA

  TV on usein olohuoneen välttämätön esine. Samaan aikaan haasteita asettaa saada TV sulautumaan luonnollisesti olohuoneen muuhun sisustukseen. Voit joko antaa TV:n olla koko huoneen katseenvangitsijana tai koittaa piilottaa sen osaksi olohuonetta. Kyse on makuasioista, mutta on olemassa paljon vaihtoehtoja, kuinka TV:n voi tyylikkäästi sisällyttää osaksi muuta sisustusta. TV:n sisustaminen osaksi olohuonetta ei vaadi uusia maata mullistavia ideoita. Klassinen ratkaisu on hankkia tyylikäs  TV -taso, jonka päälle tai sisään TV:n voi asettaa. TV–taso tarjoaa myös muita säilytysratkaisuja sekä mahdollisuuden piilottaa sähköjohdot ja kaukosäätimet.

  Kun TV:tä haluaa käyttää sisustuselementtinä, voi sen sijoittaa seinälle osaksi muita taideteoksia. Kuvittele TV tauluna ja laita se seinälle muiden taulujen joukkoon. Tämä tekee TV:stä vähemmän huomiota herättävän ja muu huone saa osakseen enemmän huomiota.