TV-taso täydentää tyylin

TV-tasot ovat ennen kaikkea käytännöllisiä, mutta ne voivat olla samalla myös trendikkäitä sisustuselementtejä. Ne tarjoavat lisäksi käytännöllistä säilytystilaa lasihyllyjen, kaappien ja laatikoiden avulla toimien samalla myös pienenä lipastona. On tärkeää, että TV-taso istuu olohuoneen ja koko kodin sisustustyyliin ja valikoimastamme löydät TV-tasot monissa eri väreissä ja materiaaleissa, kuten korkeakiiltoisena valkoisena, harmaana betonijäljitelmänä ja öljyttynä tammena.

Valkoinen TV-taso täydentää kotisi skandinaavisen tyylin ja nousee esiin ainutlaatuisen mallinsa ja toimivuutensa ansiosta. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja osta nyt edullisesti. Lue tästä edullisia ideoita olohuoneen sisustamiseen.

  Olohuone - TV-tasot

  TV-taso/sohvapöytä KALUM valkoinen
  20,-/kpl
  30,- /kpl
  Säästä 33%
  basic
  Vain myymälästä
  TV-taso KAGSTRUP villi tammi
  40,-/kpl
  basic
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso AAKIRKEBY 1 laatikko valkoinen
  60,-/kpl
  199,- /kpl
  Säästä 69%
  plus
  Vain myymälästä
  TV-taso AAKIRKEBY 2 laat. musta korkeak.
  150,-/kpl
  249,- /kpl
  Säästä 39%
  plus
  TV-taso AAKIRKEBY 2 laatikkoa valkoinen
  150,-/kpl
  249,- /kpl
  Säästä 39%
  plus
  TV-taso NIELSTRUP valk.
  65,-/kpl
  169,- /kpl
  Säästä 61%
  plus
  Vain myymälästä
  TV-taso BILLUND valkoinen/betoni
  75,-/kpl
  119,- /kpl
  Säästä 37%
  basic
  Vain myymälästä
  TV-taso ILDVED harmaa
  100,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 22%
  basic
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso FAVRBO tammi/valkoinen
  169,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso VEDDE 2 laatikkoa villi tammi
  169,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  TV-taso JUNGEN villi tammi
  200,-/kpl
  269,- /kpl
  Säästä 25%
  plus
  Vain verkkokaupasta

  SISUSTA TV OSAKSI OLOHUONETTA

  TV on usein olohuoneen välttämätön esine. Samaan aikaan haasteita asettaa saada TV sulautumaan luonnollisesti olohuoneen muuhun sisustukseen. Voit joko antaa TV:n olla koko huoneen katseenvangitsijana tai koittaa piilottaa sen osaksi olohuonetta. Kyse on makuasioista, mutta on olemassa paljon vaihtoehtoja, kuinka TV:n voi tyylikkäästi sisällyttää osaksi muuta sisustusta. TV:n sisustaminen osaksi olohuonetta ei vaadi uusia maata mullistavia ideoita. Klassinen ratkaisu on hankkia tyylikäs  TV -taso, jonka päälle tai sisään TV:n voi asettaa. TV–taso tarjoaa myös muita säilytysratkaisuja sekä mahdollisuuden piilottaa sähköjohdot ja kaukosäätimet.

  Kun TV:tä haluaa käyttää sisustuselementtinä, voi sen sijoittaa seinälle osaksi muita taideteoksia. Kuvittele TV tauluna ja laita se seinälle muiden taulujen joukkoon. Tämä tekee TV:stä vähemmän huomiota herättävän ja muu huone saa osakseen enemmän huomiota.