Pyykkikorit, kuivaustelineet ja silityslaudat

Pyykinpesu voi olla hauskaa ja helppoa tyylikkäillä ja käytännöllisillä välineillä. Pyykkikori, kuivausteline ja silityslauta kuuluu jokaisen kodin kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen vakiovarusteisiin. Haluatko kankaisen, puisen vai muovisen pyykkikorin? Sopisiko tyyliisi musta, valkoinen tai harmaa pyykkikori? 

Hanki kaveriksi kuivausteline ja silityslauta edullisesti niin pyykkipäivä sujuu mukavammin. Vinkki: pyykinpesun helpottamiseksi pyykkikoreja on hyvä olla useampi - omansa esimerkiksi valkoisille, mustille ja värillisille vaatteille. Näin lajittelu on suoritettu jo ennen pyykinpesua ja pyykit on helppo vain siirtää koneeseen. Kahvallisia pyykkikoreja on myös helppo liikuttaa paikasta toiseen. Pieneen tilaan soveltuu myös kätevästi kokoontaitettava pyykkikori, jolloin korin voi tarvittaessa siirtää sivuun.

 

  Pyykinpesu - Silitys

  Silityslaudan päällinen LEIFHEIT 40x125
  5,-/kpl
  10,- /kpl
  Säästä 50%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Silityslauta LEIFHEIT L38xP120xK84/95cm
  35,-/kpl
  50,- /kpl
  Säästä 30%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Vaatehöyrystin REIMER L14xP10xK27cm
  15,-/kpl
  20,- /kpl
  Säästä 25%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä

  KUIVAUSTELINEET JA SILITYSLAUDAT

  Pyykinpesuun kuuluu myös puhtaiden pyykkien kuivaaminen ja silittäminen. Pyykinkuivausteline on helppo taittaa kasaan ja levittää käyttöön aina tarvittaessa. JYSKin kuivaustelineihin mahtuu kuivumaan runsaasti puhdasta pyykkiä, ja kesän tullen se on helppo siirtää vaikkapa pihalle, jossa pyykit kuivuvat raikkaasti. Muista pyykkipojat, niin vaatteesi pysyvät telineellä tuulessakin! Silityslauta on ehdoton, jotta saat vaatteesi ja vuodevaatteesi sileäksi helposti ja vaivatta. Silityslaudan käyttöikää pidentää vaihdettava silityslaudan puuvillapäällinen. 

  Pyykinpesua helpottaa myös se, jos kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta. Jyskistä löydät edullisesti erilaiset säilytysratkaisut. Pesuaineiden säilytykseen helppo ja hyvä ratkaisu on esimerkiksi säilytyskori, jossa kaikki pesuaineet sekä pesupallot pysyvät järjestyksessä samassa paikassa.