RULLAVERHOT OVAT KÄYTÄNNÖLLINEN RATKAISU

Rullaverhot ovat erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat säädellä valon määrää huoneessa sekä saada tarvittaessa näkösuojan ikkunaan. Valikoimastamme löydät rullaverhoja eri malleissa ja väreissä kodin kaikkiin huoneisiin. Yksiväriset rullaverhot sopivat täydellisesti minimalistiseen, skandinaaviseen sisustukseen. Kuviollisilla rullaverhoilla tai bambuverhoilla puolestaan piristät vaikkapa työhuoneen ilmettä. Valikoimistamme löydät sekä kevyemmät rullaverhot, jotka päästävät valoa hieman läpi, että pimentävät ja viilentävät rullapimennysverhot. Lisäksi valikoimissamme on tyylikkäät bambuverhot, rullakaihtimet, joissa on kätevät, säädettävät kaihtimet. Rullaverhoja löytyy myös pimentävä versio.

Kurkkaa parhaat vinkkimme verhojen puhtaana pitämiseen.
 

98 products
  98 products

  Rullaverhot - Paneeliverhot

  Paneeli 2-kisko LOSNA 114cm valkoinen
  5,-/kpl
  10,- /kpl
  Säästä 50%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Paneeliverho TUSTNA 60x300cm harmaa
  6,50/kpl
  12,50 /kpl
  Säästä 48%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Paneeliverho SILDA 60x300cm luonnonvärinen
  8,-/kpl
  10,- /kpl
  Säästä 20%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä

  Rullaverhot - Daylight

  Rullaverho TESSE 80x170cm valkoinen
  10,-/kpl
  24,99 /kpl
  Säästä 60%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä

  Rullaverhot - Säädettävä kaihdin

  RULLAVERHOT SOPIVAT MONEEN TILAAN

  Rullaverhot ja rullakaihtimet ovat kätevä ja helppo ratkaisu, kun tarvitset verhot jotka on helppo kiinnittää ja joiden huolto on erittäin helppoa. Rullaverhot toimivat sisustuksessa kuin sisustuksessa, ja sopivat hyvin mihin tahansa huoneeseen. Verhot on saatavilla useissa eri kokoluokissa ja osaa niistä on mahdollisuus myös itse kaventaa. Myös värivaihtoehtoja on useita – sopisiko oman kotisi sisustukseen paremmin vaaleat sävyt kuten valkoinen, kerma tai beige vai tummemmat värit, kuten harmaa, ruskea tai musta? Verhoja on saatavilla myös kuviollisina. Tutustu eri malleihin ja värivaihtoehtoihin verkossa tai pistäydy lähimmässä JYSK-myymälässäsi. 

  RULLAVERHOJEN KIINNITYS ON HELPPOA

  Verhojen kiinnitys mielletään usein hankalaksi ja monimutkaiseksi. Ei hätää! JYSKin rullaverhojen kiinnitys on helppoa ja mekanismi on erittäin yksinkertainen. Kiinnikkeet on helppo kiinnittää kattoon tai seinään paketissa mukana tulevien ohjeiden avulla. Verhoa saa helposti nostettua ja laskettua siinä olevalla helmiketjulla. Mikäli tarvitset apua kiinnitykseen liittyvissä kysymyksissä, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.