Rullaverhot säädeltävillä kaihtimilla

Rullaverhot säädettävillä kaihtimilla ovat sopiva valinta sinulle, joka haluat säädellä huoneeseen tulevan luonnonvalon määrää. JYSKin säädeltävissä rullakaihtimissa on sekä peittävää että läpinäkyvää kangasta. Valon säätely onnistuu pikkutarkastikin, ja tarvittaessa kaihdinverhosta saa täyden näkösuojan ikkunaan ja näin luotua huoneeseen yksityisyyttä. Kaihtimia on helppo säädellä verhon sivussa olevan helmiketjun avulla. Rullakaihtimet sopivat kauniin ja pelkistetyn ilmeen ansiosta kaikkiin sisustuksiin ja toimivat niin olohuoneessa, työhuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä, lastenhuoneessa kuin toimistossakin. Tutustu valikoimaamme rullakaihtimia verkossa tai pistäydy lähimmässä JYSK-myymälässäsi.
 

1 product
    1 product

    SÄÄDELTÄVÄT RULLAKAIHTIMET KAIKKIIN IKKUNOIHIN

    JYSKin valikoimista löydät rullaverhot säädettävillä kaihtimilla useissa eri kokoluokissa. Kaihtimen leveyttä on myös mahdollista säätää, joten löydät kaihtimet varmasti vaikka kotisi jokaiseen ikkunaan. Rullakaihdin on suosittu, ajaton ja tyylikäs valinta jokaiseen sisustukseen. Säädeltävä rullakaihdin on kätevä valinta sinulle, joka haluat ikkunoihisi mahdollisimman monipuolisen verhon yhdessä paketissa. Voit halutessasi säädellä sekä valon määrää että luoda yksityisyyttä ja näkösuojaa huoneeseen. Rullakaihtimien asennus ja kiinnitys on helppoa, ja ne on helppo puhdistaa tahroista ja liasta vedellä. 

    RULLAVERHOJEN KIINNITYS ON HELPPOA

    Verhojen kiinnitys mielletään usein hankalaksi ja monimutkaiseksi. Ei hätää! JYSKin rullaverhojen kiinnitys on helppoa ja mekanismi on erittäin yksinkertainen. Kiinnikkeet on helppo kiinnittää kattoon tai seinään paketissa mukana tulevien ohjeiden avulla. Verhoa saa helposti nostettua ja laskettua siinä kiinni olevalla helmiketjulla. Mikäli tarvitset apua kiinnitykseen liittyvissä kysymyksissä, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.