Sälekaihtimet on monipuolinen ja edullinen valinta

Sälekaihtimet eli säleverhot ovat näppärä ratkaisu, kun etsinnässäsi on edullinen ja helposti säädeltävä verhokokonaisuus huoneeseesi. Sälekaihtimen avulla voit estää auringon paistamisen suoraan huoneeseen. Voit pimentää huoneen yöksi ja pitää sen myös viileämpänä kuumina päivinä. Valon määrää on myös erittäin helppo säädellä kaihtimien avulla. Voit esimerkiksi televisiota katsoessa estää auringon heijastumisen ruudulle ja luoda myös valoisana päivänä tunnelmallisen leffahetken. Sälekaihtimet pitävät myös uteliaat katseet loitolla varsinkin kun on hämärää.

JYSKin valikoimista löytyy runsaasti erikokoisia alumiinisia kaihtimia, joiden hinnat ovat lompakkoystävällisiä. Löydät varmasti omaan sisustukseesi ja omiin tarpeisiisi sopivat kaihtimet. Sälekaihtimien huolto ja puhtaanapito on helppoa. Ohjeet sälekaihdinten puhdistukseen löydät oppaastamme.
 

2 tuotteita
  2 tuotteita

  Alumiini

  Sälekaihdin BRU 50x130cm alumiini valkoinen
  9,50/kpl
  15,99 /kpl
  Säästä 40%
  Sälekaihdin BRU 80x160cm alumiini harmaa
  16,50/kpl
  27,99 /kpl
  Säästä 41%

  SÄLEKAIHTIMIEN AVULLA SÄÄTELET VALON MÄÄRÄÄ

  Auringon paistaessa on ihana saada luonnonvaloa myös kotiin. On kuitenkin aikoja, jolloin huoneen toivoisi olevan pimeämpi, kuten esimerkiksi aikaisin aamulla tai päivätorkkujen aikaan. Säleverhot ovat loistava ratkaisu sinulle, joka haluat voida säädellä sisään tulevan valon määrää helposti ja kätevästi. Sälekaihtimet toimivat myös näkösuojana, ja voit halutessasi raottaa kaihtimia hieman niin, että valo pääsee läpi verhojen ollessa laskettuna alas. 

  ALUMIINISÄLEKAIHDIN - MODERNI JA TYYLIKÄS VALINTA

  JYSKin alumiinikaihdin on moderni ja tyylikäs valinta ja alumiinikaihtimet on helppo puhdistaa sälekaihdinharjalla. Valikoimassamme on kaihtimia eri kokoisiin ikkunoihin, joten löydät varmasti omiin ikkunoihisi sopivat kaihtimet. Alumiinikaihtimia voi tarvittaessa myös kaventaa molemmilta sivuilta. 
   

  Valitse oikeanlaiset verhot kotiisi

  JYSKistä löytyy monia erilaisia verhovaihtoehtoja, mukaan lukien; valmisverhot, kaihtimet, laskostetut kaihtimet, sälekaihtimet ja tietysti rullaverhot. Rullaverhot ovat erittäin suosittu verhoratkaisu. Tämän tyyppiset kaihtimet eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös edullisia ja sopivat kaikkiin kotisi ikkunoihin.Rullaverhot luovat kotiisi minimalistisen ilmeen, ja jos pidät skandinaavisesta sisustuksesta, ne voivat auttaa sinua viimeistelemään pohjoismaisen ilmeen. Rullaverhoja käytetään useimmiten makuuhuoneissa ja keittiöissä, joissa pimennysverhot ovat erittäin suosittu valinta. JYSKistä löydät valikoiman rullaverhoja eri väreissä, materiaaleissa ja tyyleissä, jotka sopivat kaikkiin talosi tai huoneistosi huoneisiin.