Kylpyhuonetarvikkeet viimeistelevät kylpyhuoneen 

Viimeistele kylpyhuoneen ilme kauniilla saman sarjan hammasharjamukilla, saippuapumpulla ja WC-harjalla. Kätevä ostos on esimerkiksi JYSKin oma kylpyhuonesetti, jossa on yhteensopivat hammasharjamuki ja saippuateline. Suositut muoviset meikkitelineet pitävät meikit ja sudit ojennuksessa - muista myös kätevä kaksipuoleinen peili. Meikkitelineet ovat myös helppo puhdistaa, ja näin ne pysyvät helposti hygieenisinä. Kauniit korurasiat puolestaan pitävät korusi järjestyksessä. Suihkuun voit hankkia imukupilla kiinnitettävän suihkukorin ja tarvittaessa valikoimastamme löytyy myös vaaka. Kylpyhuoneen tunnelman voit viimeistellä tuoksuöljyllä. Etsitkö tyylikästä poljinroskista? Kurkkaa tänne.

116 products
  116 products

  Kylpyhuonetarvikkeet - WC-harjat

  WC-harja KEBAL tummanharmaa
  3,50/kpl
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  WC-harja MEDLE teräs
  5,-/kpl
  6,99 /kpl
  Säästä 28%
  Wc-harja NORE beige
  Wc-harja NORE beige
  Säästä 25%
  6,-/kpl
  7,99 /kpl
  Säästä 25%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Wc-harja HASSELA harmaa
  10,-/kpl
  12,99 /kpl
  Säästä 23%
  WC-harja MYRVIKEN lasitettu
  11,50/kpl
  14,99 /kpl
  Säästä 23%

  Kylpyhuonetarvikkeet - Tarvikkeet

  OPE ripustettavat korit 2 kpl/pkt puu
  9,-/setti
  11,99 /setti
  Säästä 25%
  Kasvorulla VALLSTA jadekivi
  5,50/kpl
  Vain myymälästä
  Wc-paperiteline MEDLE K14 metalli
  5,50/kpl
  8,49 /kpl
  Säästä 35%
  Kaksipuoleinen peili MEDLE K35cm teräs
  8,50/kpl
  10,99 /kpl
  Säästä 22%
  Wc-paperiteline VEGBY K34cm meriruoho
  17,50/kpl
  21,99 /kpl
  Säästä 20%

  PANOSTA KYLPYHUONEESEEN

  Täydennä kylpyhuoneesi JYSKin hoitotuotteilla. Valikoimistamme löydät edulliset kylpyhuonetarvikkeet, kuten laastarit sekä kynsiharjat - näitä hygieniatuotteita ei voi olla koskaan liikaa! JYSKistä ostat edullisesti uudet hammasharjat myös esimerkiksi vieraiden varalle. Vai onko ostoslistallasi vaaka? Kenties perinteinen, digitaalinen vaaka tai kehonkoostumusvaaka? Meiltä löydät myös kätevän saippuakulhon, ripustuskoukut ja suihkuhyllyt. Kauneudenhoitoon valikoimissamme on esimerkiksi kaunis meikkilaukku meikeille.

  Täydellinen tunnelma huoneeseen syntyy, kun se on koettavissa eri aisteilla. Visuaalisen ilmeen lisäksi niin makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen, tai vaikkapa eteiseen saa luotua tunnelmaa, lämpöä tai raikkautta erilaisilla tuoksuilla. JYSKin valikoimista löydät suositut huonetuoksut. Minkä tuoksuinen huonetuoksu sopisi juuri sinun kotiisi?