Parvekesetti on oiva ratkaisu pieneen tilaan

Parvekesetti on näppärä ratkaisu pieneen tilaan. Pienehköt ja näppärät parvekekalusteet sopivat loistavasti esimerkiksi kerrostaloasunnon parvekkeelle. Taitettava parvekesetti on kevyt siirtää ja ihanteellinen valinta, kun haluat saada mahdollisimman paljon irti parvekkeestasi. Hanki yhtenäinen parvekesetti tai yhdistä haluamasi tuolit ja pienempi sivupöytä. Parvekesettejä löytyy eri materiaaleissa, kuten massiivipuu, metalli ja polyrottinki.

Tutustu vaihtoehtoihin myös oleskeluryhmissä, joista voit napata itsellesi sopivat tuotteet.
 

  Puutarhakalustesetit - Parvekesetit

  THY P60 l.vär. + 2 GUDHJEM l.vär.
  190,-/setti
  248,98 /setti
  Säästä 23%
  THY P60 puunvärinen + 2 AIDT puunvärinen
  190,-/setti
  278,98 /setti
  Säästä 31%
  VESTERHAVET P70 + 2 ILDERHUSE l.värinen
  290,-/setti
  378,98 /setti
  Säästä 23%
  Vain verkkokaupasta
  VESTERHAVET P70+2 VESTERHAVET luonnonv.
  380,-/setti
  497,- /setti
  Säästä 23%
  Vain verkkokaupasta

  LUO VIHERKASVEILLA RENTOUTUMISEN KEIDAS

  Luo harmoninen viherkeidas ja istuta erilaisia yrttejä ja viherkasveja parvekkeellesi. Viherkasvit luovat rauhallisen ilmapiirin ja voit napata tuoreita yrttejä suoraan omalta parvekkeeltasi. Yhdistele erilaisia kukkaruukkuja ja viherkasveja keskenään luodaksesi kontrastia erilaisten materiaalien ja värien avulla.

  LISÄÄ VIIHTYISYYTTÄ TEKSTIILEILLÄ JA KOREILLA

  Haluatko maksimaalisen rentoutumisen ja mukavuuden parvekkeellesi? Lisää erilaisia koristetyynyjä ja lämmin huopa lepotuolille. Jatka samaa tyyliä parvekkeellesi, mitä sinulla on olohuoneessasi, ja parveke on tyylillisesti sisustuksen jatke. Erilaisten tekstiilien avulla voit luoda persoonallista sisustustyyliä ja juuri oman maun mukaisen ilmapiirin parvekkeellesi. Käy käpi kaikki erilaiset tekstiilit, joita sinulla on olohuoneessasi, esim. huovat, koristetyynyt, matot ja luo samanlainen tyyli uudelleen ulkotilaan, ja luot yhtenäisen tyylin kaikkiin oleskelutiloihin.