TEMPRAKON - Älykkääseen uneen

TEMPRAKON® on valikoima peittoja, tyynyjä, patjoja ja sänkyjä, jotka perustuvat edistykselliseen avaruustekniikkaan ja aktiiviseen lämpötilan säätelyyn.

TEMPRAKON-tuotteiden lämpöä säätelevä materiaali kehitettiin alunperin NASAlla astronauttien avaruusasuja varten. TEMPRAKON on kehittänyt tätä teknologiaa edelleen niin, että sitä voidaan käyttää parantamaan unenlaatua. Avaruusteknologian käyttö TEMPRAKON-tuotteissa on niin mullistavaa, että se on saanut Space Foundationin sertifiointeja.

TEMPRAKON-peitot ja -tyynyt sopivat allergikoille ja niillä on OEKO-TEX® Standard 100 -sertifiointi, joka on maailman johtava tekstiilien terveysmerkintä. Lisäksi niissä on NOMITE- ja Downafresh®-merkinnät ja ne on valmistettu Tanskassa.

TEMPRAKON-tuotteiden salaisuus piilee miljoonissa mikrokapseleissa, jotka on täytetty erikoisvahalla, jolla on erityinen kyky imeä ja vapauttaa lämpöä. Voit nauttia häiriöttömästä unesta optimaalisissa olosuhteissa sopivan lämpimässä, kuivassa ja puhtaassa nukkumisympäristössä. Tämä takaa mukavat yöt ja hyvän unen.