Puutarhakalusteet ulkotilaan edullisesti tyylistä tinkimättä

Oleskelukalusteet ja oleskeluryhmät ovat täydellinen valinta sinulle, joka nautit pitkistä, viihtyisistä ja lämpimistä kesäilloista terassilla, parvekkeella, pihalla tai puutarhassa. Meiltä löydät laajan valikoiman ulkokäyttöön tarkoitettuja tyylikkäitä sivupöytiä, pikkupöytiä, raheja, mukavia puutarhasohvia ja -tuoleja sekä säädettäviä pöytiä. Valitse omaan tyyliisi ja omalle pihallesi sopiva yhdistelmä ja nauti rennoista kesäpäivistä ja -illoista tyylikkäällä ja viihtyisällä tavalla. Parhaan mukavuuden saamiseksi suosittelemme ostamaan pehmusteet lounge-kalusteisiisi. Mikäli kaipaat kokonaista puutarhakalustesettiä, katso ne täältä.
 

  Oleskeluryhmät - Puutarhatuoli

  Huipputarjous
  Asentotuoli DOVRE musta
  175,-/kpl
  349,- /kpl
  Säästä 49%
  Puutarhatuoli ULLEHUSE musta
  149,-/kpl
  Vain myymälästä
  Asentotuoli FALKENBERG harmaa
  449,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Puutarhatuoli DANNEMARE harmaa
  175,-/kpl
  269,- /kpl
  Säästä 35%
  Puutarhatuoli UGILT kovapuu
  299,-/kpl
  Vain myymälästä
  Asentotuoli VONGE musta
  399,-/kpl
  Vain myymälästä
  Riipputuoli GJERN musta
  449,-/kpl
  Vain myymälästä

  LUO MUKAVA OLESKELUNURKKAUS JYSKIN OLESKELURYHMÄLLÄ

  Miltä kuulostaisi aamupala auringossa tai viinilasillinen hyvää kirjaa lukien auringon laskiessa? Valikoimistamme löydät useita erilaisia oleskeluryhmiä ja lounge-settejä eri malleissa, mitoissa sekä materiaaleissa.

  Oleskeluryhmän valinnassa on hyvä ottaa huomioon muun muassa käytettävissä olevan tilan koko sekä käyttötarkoitus. Loikoiluun ja auringonottoon ihanteellinen valinta on pehmustettu puutarhasohva, säädettävä asentotuoli tai puutarhatuoli rahilla. Parvekkeelle tai terassille sopii hyvin sohvaryhmä, josta saa helposti rakennettua juuri sen kokoisen ja niin monelle henkilölle sopivan kuin itse haluaa.

  Kokeile myös yhdistellä tuotteita keskenään – esimerkiksi sohvaryhmän tai puutarhatuolin kaveriksi sopii hyvin rahi, jolle jalat saa mukavasti laskettua. Viimeistele oleskelunurkkaus erilaisilla koristetyynyillä.

  SOHVARYHMÄN TÄYDENTÄÄ PUUTARHAPÖYTÄ

  Sohvaryhmien kaveriksi kannattaa hankkia puutarhapöytä. JYSKissä on laaja valikoima erilaisia pöytiä, joissa useissa on myös mahdollisuus säätää korkeutta. Jos pöytä tuntuu vievän liikaa tilaa, kätevä ratkaisu on hankkia pöytämoduuli tai sivupöytä, jolle saat helposti laskettua kahvikupin tai lautasen.