Puutarhakalusteet ja oleskeluryhmät ulkotiloihin edullisesti

Oleskelukalusteet, loungeryhmät ja oleskeluryhmät ovat täydellinen valinta sinulle, joka nautit pitkistä, viihtyisistä ja lämpimistä kesäilloista terassilla, parvekkeella, pihalla tai puutarhassa. Meiltä löydät laajan valikoiman ulkokäyttöön tarkoitettuja tyylikkäitä sivupöytiä, pikkupöytiä, raheja, mukavia puutarhasohvia ja -tuoleja sekä säädettäviä pöytiä. Valitse omaan tyyliisi ja omalle pihallesi sopiva yhdistelmä ja nauti rennoista kesäpäivistä ja -illoista tyylikkäällä ja viihtyisällä tavalla. Parhaan mukavuuden saamiseksi suosittelemme ostamaan pehmusteet lounge-kalusteisiisi. Mikäli kaipaat kokonaista puutarhakalustesettiä, katso ne täältä.
 

Luo mukava oleskelunurkkaus terassille

Miltä kuulostaisi aamupala auringossa tai viinilasillinen hyvää kirjaa lukien auringon laskiessa? Valikoimistamme löydät useita erilaisia oleskeluryhmiä ja lounge-settejä eri malleissa, mitoissa sekä materiaaleissa.

Oleskeluryhmän valinnassa on hyvä ottaa huomioon muun muassa käytettävissä olevan tilan koko sekä käyttötarkoitus. Loikoiluun ja auringonottoon ihanteellinen valinta on pehmustettu puutarhasohva, säädettävä asentotuoli tai puutarhatuoli rahilla. Parvekkeelle tai terassille sopii hyvin sohvaryhmä, josta saa helposti rakennettua juuri sen kokoisen ja niin monelle henkilölle sopivan kuin itse haluaa.

Kokeile myös yhdistellä tuotteita keskenään – esimerkiksi sohvaryhmän tai puutarhatuolin kaveriksi sopii hyvin rahi, jolle jalat saa mukavasti laskettua. Viimeistele oleskelunurkkaus erilaisilla koristetyynyillä.

Puutarhapöytä täydentää sohvaryhmän

Sohvaryhmien kaveriksi kannattaa hankkia puutarhapöytä. JYSKissä on laaja valikoima erilaisia pöytiä, joissa useissa on myös mahdollisuus säätää korkeutta. Jos pöytä tuntuu vievän liikaa tilaa, kätevä ratkaisu on hankkia pöytämoduuli tai sivupöytä, jolle saat helposti laskettua kahvikupin tai lautasen.