Astiapyyhe tai keittiöpyyhe piristää keittiön sisustuksen

Keittiöpyyhkeellä ja astiapyyhkeellä piristät keittiön ilmettä helposti ja edullisesti. Keittiöpyyhe on kätevästi käden ulottuvilla kokatessa, astioita tiskatessa ja muissa keittiön askareissa. Valikoimastamme löytyy 50x70 cm kokoiset puuvillaiset keittiöpyyhkeet kauniissa kuoseissa ja väreissä moneen makuun. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi. Etsitkö muita keittötarvikkeita? Kurkkaa tänne.
 

14 tuotteita
  14 tuotteita

  VINKKEJÄ KEITTIÖPYYHKEIDEN PESUUN

  Usein uudet pyyhkeet saattavat olla käsiteltyjä esimerkiksi huuhteluaineella, joka tekee niistä vähemmän imukykyisiä. Suorita nämä vaiheet ennen kuin otat uudet keittiöpyyhkeet käyttöön:

  • Poista keittiöpyyhkeet pakkauksista ja tarroista
  • Avaa keittiöpyyhkeet ja laita ne pesukoneeseen
  • Älä ylitäytä pesukonetta. Jätä rummun yläosaan tarpeeksi tilaa, jotta keittiöpyyhkeet voivat liikkua vapaasti.
  • Ota huomioon, että joistakin väreistä saattaa lähteä väriä hieman, joten pese valkoiset, vaaleat ja tummat keittiöpyyhkeet eriksen5. Noudata keittiöpyyhkeiden pesuohjeita lämpötilan ja pesuohjelman valitsemiseksi.
  • Huuhtele keittiöpyyhkeet mahdollisesti jääneistä huuhteluainejäämistä käyttämällä puolet normaalista pesuaine-annoksesta ja lisää noin. puoli kupillista valkoista etikkaa ensimmäisten pesujen yhteydessä. Etikka voi hajottaa huuhteluaineet, joten pyyhkeiden imukyky paranee.
  • Jos haluat varmistaa, että keittiöpyyhkeet ovat käyttövalmiita, jätä ne pesukoneeseen ja suorita pesuohjelma vielä kerran.
  • Ota keittiöpyyhkeet pesukoneesta ja kuivaa ne tavalliseen tapaan - kuivausrummussa tai vaatetelineessä. Kun ne ovat kuivuneet, keittiöpyyhkeet ovat puhtaat, imukykyiset ja valmiit käyttöön.

  KEITTIÖPYYHKEIDEN HOITOVINKIT

  Yleisesti sinun ei pidä täyttää pesukonettasi liian täyteen, koska pesuaine ei jakaudu silloin tasaisesti pyykin ympäri.

  On myös hyvä vähentää pesuaineen määrää. Näin se laimenee paremmin veteen ja puhdistaa keittiöpyyhkeet jättämättä öljyistä pinnoitetta, joka heikentää imukykyä.

  Vältä huuhteluaineiden käyttöä, kun peset keittiöpyyhkeitä. Vaikka nautit hajustetusta tuoksusta, huuhteluaineet voivat jättää jälkeensä kerroksen, joka hylkii nesteitä.

  Jos kuivaat keittiöpyyhkeesi kuivausrummussa, laita koneeseen kaksi kuivauspalloa yhdessä keittiöpyyhkeiden kanssa. Tämä auttaa nukkaamaan pyyhkeitä, jolloin niistä tulee imukykyisempiä.