Säkkituolit, turvaportti ja matkasänky lapsille

Turvallinen ja mukava koti lapsille? JYSKistä löydät erilaiset kalusteet lapsille. Pehmeä säkkituoli tai lasten tuoli sopii perheen pienimmille löhöilyyn. Mikäli kotonasi on portaita, suosittelemme turvaporttia. Lyödät meiltä myös hoitoalustan ja matkasängyn. Myös ihanat eläinjakkarat lapsille.

JYSKissä löydät käytännölliset ja kodikkaat lastenkalusteet edullisesti. Tutustu lasten huonekalujen valikoimaan verkkokaupassamme tai lähimmässä JYSK-myymälässä. Lue myös vinkkimme käytännölliseen lastenhuoneen sisustukseen.

9 tuotteita
  9 tuotteita

  INSPIRAATIOTA LASTENHUONEESEEN

  Ei liene olemassa yhtä täydellistä ratkaisua ja lastenhuoneen mallia. Joskus vanhempien sisustustyyli vaikuttaa lastenhuoneen sisustukseen, mutta ennen kaikkea tilan tulisi kuitenkin soveltua lapsen tarpeisiin ja toiveisiin ja tarjota paikka leikeille turvallisuutta ja käytännöllisyyttä unohtamatta.

  Lastenhuoneeseen voi valita sisustus-, väri- tai muun teeman, jota on johdonmukaista noudattaa ja josta lapsi pitää. Onpa kyseessä pikkuprinsessan pinkki huone, supersankareilla vuorattu tila tai seikkailijan toivehuone, alta voit napata ideoita omaan toteutukseen. Lastenhuone on lasten leikkipaikka jossa naperot, ja mikei aikuisetkin, viihtyvät. Lastenhuoneessa tulisi olla tilaa leikeille ja säilytystilaa leluille. Myös pöytä, tuoli ja sänky ovat käytännöllisiä elementtejä, jotka tekevät lastenhuoneesta rentouttavan paikan myös levolle ja läksyille.  

  SÄILYTYKSEEN JA LOIKOILUUN

  Liian vähäinen säilytystila on monelle murheenkryyni. Iloisen väiset muovilaatikot ja korit toimivat lastenhuoneessa leluille, legoille ja kirjoille. Myös kangaskoreihin tai paperikoriin voi sujauttaa vaikka mitä. Erilaiset lipastot ovat aina varsin kätevä ratkaisu.

  Säkkituolit ovat edelleen monen vanhemmankin väen lemppareita, ja niillä on helppo luoda mukava loikoilutila lapselle ja kavereille. Säkkituoli on helppo pyyhkäistä puhtaaksi ja siirtää paikasta toiseen tarpeen mukaan.