Taljat ovat kodinsisustuksen ikisuosikki

Lampaantalja on upea sisustuselementti. Taljan voi laittaa tuolille pehmustamaan ja lämmittämään tai sijoittaa seinälle tai lattialle maton korvikkeeksi siustuselementiksi. Talja on mainio lämmike ja pehmuste myös lastenvaunuissa tai pulkassa. Lampaantaljan lisäksi valikoimastamme löytyy myös keinotekoinen sisustustalja. Taljoja on useampaa eri väriä: harmaa, tummanharmaa, roosa, luonnonvärinen ja taupe. JYSKistä löydät taljoja aina edulliseen hintaan.

 

TEE TILAA LUKSUKSELLE

Loistava idea edulliseen sisustamiseen olohuoneessa on pehmeät taljat. Sommittele lampaantaljat nojatuolille, lattialle tai vaikkapa rahin päälle.  Tämä voi tehdä muuten edullisesta sisustuksesta ylellisemmän tuntuisen.

Turvallinen talja

Talja on luonnontuote ja se toimii hyvin vastaparina kodin usein synteettisille tuotteille. Toisaalta talja voi täydentää muita luonnonmateriaaleista valmistettuja esineitä kuten puisia huonekaluja. Riippuu siis täysin omasta tyylistäsi ja maustasi, millaisen taljan haluat ja miten aiot sitä käyttää.

Kaikki JYSKin taljat on tarkoitettu sisustuskäyttöön. Hankkiessasi eläimentaljan JYSKistä voit olla varma siitä, että kaikki taljat on tehty teuraseläimistä. Tämä tarkoittaa sitä, että eläimet on aiottu teuraaksi eikä niitä ole kidutettu tai nyljetty vain taljan vuoksi. Taljat läpikäyvät kuivatus- ja puhdistusprosessin, jossa käytetään ympäristöystävällisiä ja kromittomia aineita. Lisää yritysvastuusta voit lukea globaaleilta sivuiltamme täältä.