Kirjahyllyt ja tilanjakajat - luova säilytysratkaisu

Sekä kirjahylly että tilanjakaja tarjoaa tietenkin paljon säilytystilaa, mutta toimii myös kätevästi väliseinänä jakamaan tilan eri osiin sermin tavoin. Esimerkiksi yksiössä tilanjakaja voi olla todella käytännöllinen ratkaisu ja oikea tilansäästäjä. Valikoimastamme löydät modernit tilanjakajat 4-16 lokerolla edullisesti erikokoisina ja eri materiaaleissa. Jakajaa voi käyttää sekä pysty- että vaakatasossa tarpeen mukaan. Lue tästä, sisustusideoita pienen kodin sisustamiseen tilanjakajien avulla.

Meiltä löydät erikokoisia kirjahyllyjä kirjoille jokaiseen sisustustyyliin. Bambu kirjahylly, lasihyllyt ja sermi toimivat väliseinänä esimerkiksi olohuoneen ja ruokailutilan välillä - ja avokirjahylly sopii erinomaisesti sisustusesineille kirjojen lisäksi. Siro ja ilmava kirjahylly toimii myös trendikkäänä sisustuselementtinä ja laajasta valikoimastamme löydät kirjahyllyt ja tilanjakajat jokaiseen makuun. Tutustu valikoimaamme ja löydä mieleisesi.

  Kirjahyllyt/jakajat - BASIC

  ?

  Kirjahyllyt/jakajat - PLUS

  ?
  Kirjahylly PADBORG 5 hyllyä musta
  50,-/kpl
  69,99 /kpl
  Säästä 28%
  plus
  Hylly JANNERUP leveä 3 hyllyä tammi
  100,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 22%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Hylly JANNERUP leveä 6 hyllyä tammi
  185,-/kpl
  249,- /kpl
  Säästä 25%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Kirjahylly MANDERUP 1 ovi 3+1 hyllyä
  100,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 22%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Kirjahylly MANDERUP 2 ovea 3+1 hyllyä
  150,-/kpl
  199,- /kpl
  Säästä 24%
  plus
  Vain verkkokaupasta

  Kirjahyllyt/jakajat - GOLD

  ?
  Hylly BRANDE 5 hyllyä bambu
  50,-/kpl
  99,- /kpl
  Säästä 49%
  gold
  Hylly RY 3 hyllyä tammi
  129,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Hylly RY 5 hyllyä tammi
  199,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta

  HEMMOTTELE ITSEÄSI LUKUNURKKAUKSELLA

  Sinun ei tarvitse tehdä suuria investointeja jotta lukeminen olisi mukavaa. Voit käytännössä luoda lukuhetken missä tahansa huoneessa - sen ei tarvitse olla aina olohuoneessa. Osa tykkää lukea kirjoja vain makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa. Mikäli luet sängyssä, varmista että sinulla on ergonomista tukea selkäsi tueksi mukavien selkätyynyjen avulla. Ehkäpä tykkäät lukea muutaman sivun ruoanlaiton lomassa kun spagetti kiehuu - varmista tällöin että sinulla on tarpeeksi valoa lukemiseen.

  Mikäli sinusta on miellyttävämpää lukea olohuoneessa, voit valita pienen sohvan tai pehmeän nojatuolin, ja käpertyä sen nurkkaan mukavasti ja uppoutua kirjan maailmaan ilman häiriötekijöitä. Hanki tällöin myös lattiavalaisin, jotta silmäsi eivät rasitu liian vähäisen valon vuoksi, äläkä unohda pientä sohvapöytää kuumalle tai kylmälle juomallesi. Muista myös kirjahylly, johon voit lajitella kirjat luettujen ja ei luettujen mukaan.