Yöpöytä makuuhuoneeseen edullisesti

Yöpöytä sängyn vieressä on ehdottomasti lähes jokaisen makuuhuoneen tyylikäs vakiovaruste. Se on sekä käytännöllinen laskualusta esimerkiksi herätyskellolle, vesilasille tai puhelimelle että myös kaunis sisustuselementti. Valitse yöpöytä, joka sopii makuuhuoneesi sisustukseen. Usein halutaan kaksi samanlaista yöpöytää - yksi sängyn kummallekin puolelle, ja pöytien tulisi mukailla tyyliltään makuuhuoneen muuta kalustusta. Monissa yöpöydissämme on säilytyslaatikko, joka toimii kätevänä säilytystilana tavaroille, joita et halua pitää näkyvillä. Lisäksi yöpöytä avohyllyllä on myös kätevä ratkaisu - hyllylle voit sijoittaa vaikkapa kirjan. Tutustu valikoimaamme, josta löydät tyylikkään puunvärisen, ruskean, valkoisen, oliivinvihreän ja mustan yöpöydän. Kaipaatko yöpöytään vielä sirompaa ilmettä? Yöpöytänä voi toimia myös pieni sohvapöytä ja sivupöytä, tutustu valikoimaamme tästä.

Jos kaipaat hieman lisää tyyliä makuuhuoneeseen, sijoita yöpöydälle vaikkapa kaunis maljakko ja tyylikkäitä tekokasveja.

Käytännöllinen ja tyylikäs sisustuselementti

Yöpöytä on hyödyllinen ja kaunis taso makuuhuoneessa, ja pöydällä voi säilyttää vaikkapa vesilasia, hyvää kirjaa, herätyskelloa ja käsivoidetta. Voit myös asettaa yöpöydälle valaisimen tai vaikkapa kukkamaljakon ja näin koristaa makuuhuonettasi helposti ja tyylikkäästi. Valikoimistamme löydät erilaisia yöpöytiä – eri väreissä, laatikoilla ja ilman laatikoita. Sopisiko juuri sinun makuuhuoneesi ilmeeseen ja väreihin esimerkiksi valkoinen, musta tai tyylikäs tammi? Onko makuuhuoneessasi tarvetta säilytystilalle? Yöpöytä säilytyslaatikoilla tuo lisätilaa säilytykseen, ja laatikoissa voit kätevästi säilyttää esimerkiksi pikkutavaroita, alusvaatteita, yöpaitaa tai vaikkapa villasukkia. 

Laaja valikoima eri materiaaleeissa ja tyyleissä

JYSKin laajasta valikoimasta sinulla on mahdollisuus löytää omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva yöpöytä, joka sopii makuuhuoneeseesi sisustukseen. Yöpöytiä löytyy useissa eri materiaaleissa ja tyyleissä. Sinä tiedät parhaiten, mikä väri ja malli miellyttää eniten silmääsi - tutustu valikoimaamme osoitteessa tai tule paikan päälle lähimpään JYSK-myymälääsi. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään oikean yöpöydän valinnassa. Valikoimastamme löydät myös kaiken muun tarvittavan makuuhuoneeseen edulliseen hintaan - tutustu valikoimamme sänkyihin, patjoihin, vuodevaatteisiin, tyynyihin, peittoihin sekä sisustustarvikkeisiin.

Ei tarpeeksi tilaa?

On olemassa paljon mahdollisuuksia, jos sinulla on suuri makuuhuone ja tarvitset ideoita sen sisustamiseen. Pieneen makuuhuoneeseen sen sijaan voi olla vaikeampi mahduttaa esimerkiksi kahta yöpöytää, sillä kaikissa makuuhuoneissa ei jää sängyn ympärille paljoakaan lattiatilaa. Yksi hyvä idea on käyttää tilaa seinillä ja kiinnittää sinne erilaisia hyllyjä, joille voi asetella sekä koristeita että kaikkea tarpeellista.