Tekokasvit on helppohoitoinen valinta jokaiseen huoneeseen

Tekokasvit ja tekokukat ovat mainio ratkaisu, jos rakastat vihersisustamista, mutta et jaksa hoitaa ja kastella viherkasveja. Tekokasvien avulla voit sisustaa jokaisen huoneen ilman, että olosuhteet ovat ihanteellisia oikeille kasveille. Valikoimastamme löydät erikokoiset koristekasvit, joiden avulla luot vehreän tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen. Tekokukkakimpun avulla luot huoneeseen tyylikkyyttä ja luonnollista kosketusta. Valitse esimerkiksi tyylikäs vaalea teko-orkidea tai värillinen kukka.

Tekokasvien edut sisustuksessa

  • Vähän huoltoa – keinokasvit eivät vaadi oikeiden kasvien tarvitsemaa aikaa ja huomiota, lukuun ottamatta kevyttä puhdistusta aina silloin tällöin. Keinotekoisia kasveja et voi pilata huollon puutteen vuoksi! Joten jos todennäköisesti unohdat kastella kasvejasi, suosittelemme valitsemaan keinotekoiset kasvit.
  • Ne näyttävät aidoilta – nykyään keinokasvit voivat näyttää aivan oikeilta, paitsi että ne on valmistettu muovista, värivaihtelut ja lehtien ja varsien yksityiskohdat voivat saada keinokasvit ja -kukat näyttämään vertaansa vailla todellisille vastineilleen. Tämän ansiosta sekä tekokasveja että aitoja kasveja on helppo sekoittaa yhteen kotona.
  • Soveltuu jokaiseen huoneeseen - useimmat oikeat kasvit vaativat erityistä hoitoa ja voivat elää vain siellä, missä on luonnollista auringonvaloa, tietty lämpötila tai kosteus. Voit sisustaa kotiasi missä tahansa haluatkin  tekokasveilla – paljaalta näyttävä tumma nurkka voidaan helposti muunnella kutsuvaksi vapaasti seisovalla kasvilla. Lisää myös spottivalot luomaan lisää tunnelmaa.


Tekokasvien puhdistus ja muu huolto

Tekokasvien yksi etu on se, että ne eivät tarvi jatkuvaa huoltoa tai hoitoa. Pyyhi vain lehdet ja ruukku säännöllisesti pölyn ja lian poistamiseksi, jotta ne näyttävät olevan huippukunnossa. Suosittelemme erilaisia ​​puhdistusvälineitä riippuen siitä, minkä tyyppistä kasvia sinulla on. Jos keinokasvillasi on suuret litteät lehdet, kostea liina toimii hyvin lian ja pölyn poistamiseen. Pienemmille kasveille, joilla on tuuhea esteettinen lehdistö tai riippuvat lehdet, sinun on poistettava pöly kevyesti vanulla tai jopa pienellä harjalla.