Tekokasvit on helppohoitoinen valinta

Tekokasvit ja tekokukat ovat mainio ratkaisu, jos rakastat vihersisustamista, mutta et jaksa hoitaa ja kastella viherkasveja. Valikoimastamme löydät erikokoiset koristekasvit, joiden avulla luot vehreän tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen. Tekokukkakimpun avulla luot huoneeseen tyylikkyyttä ja luonnollista kosketusta.

 

29 products
  29 products

  Koristelu - Tekokasvit

  Huipputarjous
  Tekokukka KRISTOFFER K80cm laj.
  2,50/kpl
  4,99 /kpl
  Säästä 49%
  Vain myymälästä
  Tekokasvi TORGEIR Ø8xK17cm laj.
  2,-/kpl
  4,99 /kpl
  Säästä 60%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Tekokasvi ROLAND K36cm vihreä
  4,-/kpl
  7,99 /kpl
  Säästä 50%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Tekokukka SJUR K75cm pinkki
  4,50/kpl
  5,99 /kpl
  Säästä 24%
  Tekokasvi BRYNJAR K22cm ruukulla
  6,-/kpl
  7,99 /kpl
  Säästä 25%
  Tekokasvi SVENN Ø11xH46cm ruukulla
  6,-/kpl
  12,99 /kpl
  Säästä 53%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Tekokasvi ASGAR K24cm vihreä
  10,-/kpl
  12,99 /kpl
  Säästä 23%
  Tekokasvi ARVID K70cm vihreä
  12,50/kpl
  24,99 /kpl
  Säästä 50%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Tekokasvi GODSKE Ø18xK75cm
  13,50/kpl
  19,99 /kpl
  Säästä 32%
  Tekokasvi THEO K70cm violetti
  17,50/kpl
  22,99 /kpl
  Säästä 23%
  Tekokukka DAVID K65cm laj.
  19,99/kpl
  Vain myymälästä
  Tekokasvi TRISTAN K80cm
  25,-/kpl
  32,99 /kpl
  Säästä 24%

  MITÄ OVAT TEKOKASVIEN EDUT?

  • Vähän huoltoa – keinokasvit eivät vaadi oikeiden kasvien tarvitsemaa aikaa ja huomiota, lukuun ottamatta kevyttä puhdistusta aina silloin tällöin. Keinotekoisia kasveja et voi pilata huollon puutteen vuoksi! Joten jos todennäköisesti unohdat kastella kasvejasi, suosittelemme valitsemaan keinotekoiset kasvit.
  • Ne näyttävät todellisilta – nykyään keinokasvit voivat näyttää aivan oikeilta, paitsi että ne on valmistettu muovista, värivaihtelut ja lehtien ja varsien yksityiskohdat voivat saada keinokasvit ja -kukat näyttämään vertaansa vailla todellisille vastineilleen. Tämän ansiosta sekä tekokasveja että aitoja kasveja on helppo sekoittaa yhteen kotona.
  • Ne voivat selviytyä missä tahansa olosuhteissa kotona - useimmat oikeat kasvit vaativat erityistä hoitoa ja voivat elää vain siellä, missä on luonnollista auringonvaloa, tietty lämpötila tai kosteus. Voit sisustaa kotiasi missä tahansa haluatkin  tekokasveilla – paljaalta näyttävä tumma nurkka voidaan helposti muunnella kutsuvaksi vapaasti seisovalla kasvilla.


  TEKOKASVIEN PUHDISTAMINEN JA HOITO


  Keinotekoiset kasvit eivät vaadi paljoa hoitoa – se on yksi niiden monista eduista! Pyyhi lehdet ja ruukku, jossa se on, säännöllisesti pölyn ja lian poistamiseksi, jotta ne näyttävät olevan huippukunnossa. Suosittelemme erilaisia ​​puhdistusvälineitä riippuen siitä, minkä tyyppistä kasvia sinulla on. Jos keinokasvillasi on suuret litteät lehdet, kostea liina toimii hyvin lian ja pölyn poistamiseen. Pienemmille kasveille, joilla on tuuhea esteettinen lehdistö tai riippuvat lehdet, sinun on omaksuttava herkempi lähestymistapa ja poistettava pöly kevyesti vanulla tai jopa pienellä harjalla.