Tekokasvit on helppohoitoinen valinta

Tekokasvit ja tekokukat ovat mainio ratkaisu, jos rakastat vihersisustamista, mutta et jaksa hoitaa ja kastella viherkasveja. Valikoimastamme löydät erikokoiset koristekasvit, joiden avulla luot vehreän tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen. Tekokukkakimpun avulla luot huoneeseen tyylikkyyttä ja luonnollista kosketusta.

 

33 tuotteita
  33 tuotteita

  Koristelu - Tekokasvit

  Tekokukka KRISTOFFER K80cm lajitelma
  1,50/kpl
  4,49 /kpl
  Säästä 66%
  Vain myymälästä
  Tekokukka SJUR K75cm pinkki
  4,-/kpl
  6,49 /kpl
  Säästä 38%
  Tekokukka INGVALD K90cm keltainen
  8,50/kpl
  10,99 /kpl
  Säästä 22%
  Uutuus
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Tekokasvi GODSKE Ø18xK75cm
  11,-/kpl
  21,99 /kpl
  Säästä 50%
  Tekokasvi THEO K70cm violetti
  11,50/kpl
  22,99 /kpl
  Säästä 50%
  Tekokasvi MARIUS Ø38xK42cm
  14,-/kpl
  17,99 /kpl
  Säästä 22%
  Uutuus
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Tekokasvi RASMUS K45cm kukilla
  17,50/kpl
  21,99 /kpl
  Säästä 20%
  Uutuus
  Tekokukka DAVID K65cm laj.
  21,99/kpl
  Vain myymälästä
  Tekokasvi TRISTAN K90cm
  25,-/kpl
  39,99 /kpl
  Säästä 37%

  MITÄ OVAT TEKOKASVIEN EDUT?

  • Vähän huoltoa – keinokasvit eivät vaadi oikeiden kasvien tarvitsemaa aikaa ja huomiota, lukuun ottamatta kevyttä puhdistusta aina silloin tällöin. Keinotekoisia kasveja et voi pilata huollon puutteen vuoksi! Joten jos todennäköisesti unohdat kastella kasvejasi, suosittelemme valitsemaan keinotekoiset kasvit.
  • Ne näyttävät todellisilta – nykyään keinokasvit voivat näyttää aivan oikeilta, paitsi että ne on valmistettu muovista, värivaihtelut ja lehtien ja varsien yksityiskohdat voivat saada keinokasvit ja -kukat näyttämään vertaansa vailla todellisille vastineilleen. Tämän ansiosta sekä tekokasveja että aitoja kasveja on helppo sekoittaa yhteen kotona.
  • Ne voivat selviytyä missä tahansa olosuhteissa kotona - useimmat oikeat kasvit vaativat erityistä hoitoa ja voivat elää vain siellä, missä on luonnollista auringonvaloa, tietty lämpötila tai kosteus. Voit sisustaa kotiasi missä tahansa haluatkin  tekokasveilla – paljaalta näyttävä tumma nurkka voidaan helposti muunnella kutsuvaksi vapaasti seisovalla kasvilla.


  TEKOKASVIEN PUHDISTAMINEN JA HOITO


  Keinotekoiset kasvit eivät vaadi paljoa hoitoa – se on yksi niiden monista eduista! Pyyhi lehdet ja ruukku, jossa se on, säännöllisesti pölyn ja lian poistamiseksi, jotta ne näyttävät olevan huippukunnossa. Suosittelemme erilaisia ​​puhdistusvälineitä riippuen siitä, minkä tyyppistä kasvia sinulla on. Jos keinokasvillasi on suuret litteät lehdet, kostea liina toimii hyvin lian ja pölyn poistamiseen. Pienemmille kasveille, joilla on tuuhea esteettinen lehdistö tai riippuvat lehdet, sinun on omaksuttava herkempi lähestymistapa ja poistettava pöly kevyesti vanulla tai jopa pienellä harjalla.