Hylly ja hyllykkö on käytännöllinen sisustuselementti

Hyllyt, tauluhyllyt, seinähyllyt ja hyllyköt toimivat kätevänä säilytystilana kaikissa kodin huoneissa ja niissä säilytät suosikkitavarasi tyylikkäästi. Avohyllyyn lisäät myös kauniit koriste-esineet tuomaan tunnelmaa sisustukseen. Löydät meiltä tyylikkäitä ja moderneja skandinaavisia kuvahyllyjä, tauluhyllyjä, seinähyllyjä kodin säilytykseen ja sisustamiseen. Valikoimassamme on monia erikokoisia ja -värisiä hyllyjä edullisesti. Tutustu ja ihastu.

 

HYLLYT KAIKKIIN TARPEISIIN


Hyllyt ja seinähyllyt eivät ainoastaan ​​anna kodille persoonallista ilmettä, vaan ne antavat kotiin myös kodikkaamman tunnelman. Oikean hyllyn valinta voi olla hankalaa, mutta yksi vinkki on miettiä, mihin hyllysi kannattaa sijoittaa ja mitä esineitä ja sisustusyksityiskohtia siihen kannattaa säilyttää. On ratkaisevaa, minkä koon, syvyyden ja leveyden tarvitset hyllyllesi. Mieti myös minkä tyyppisen hyllyn haluat, onko se klassinen puuhylly vai modernimpi hylly esimerkiksi bambua? Voit myös miettiä, haluatko kirjahyllyn, kulmahyllyn vai muun tyyppisen säilytyshyllyn.


KORISTA HYLLYSI HENKILÖKOHTAISILLA TAVAROILLA


Yksi vinkki on koristella hyllysi henkilökohtaisilla esineillä, jotta voit ympäröidä itsesi positiivisilla sisustusyksityiskohtilla ja muistoilla. Sijoita valokuvia, kasveja, valokuvakehyksiä ja kynttilöitä luodaksesi kodikkaan tunnelman. Inspiroidu laajasta valikoimastamme moderneja ja laadukkaita hyllyjä. JYSKistä löydät laajan valikoiman erityyppisiä hyllyjä eri materiaaleista, väreistä, muodoista ja kokoista, jotka on myös helppo ripustaa mihin tahansa kotiin.