Hylly ja hyllykkö on käytännöllinen sisustuselementti

Hyllyt, tauluhyllyt, seinähyllyt ja hyllyköt toimivat kätevänä säilytystilana kaikissa kodin huoneissa ja niissä säilytät suosikkitavarasi tyylikkäästi. Avohyllyyn lisäät myös kauniit koriste-esineet tuomaan tunnelmaa sisustukseen. Löydät meiltä tyylikkäitä ja moderneja skandinaavisia kuvahyllyjä, tauluhyllyjä, seinähyllyjä kodin säilytykseen ja sisustamiseen. Valikoimassamme on monia erikokoisia ja -värisiä hyllyjä edullisesti. Tutustu ja ihastu.

 
20 tuotteita
  20 tuotteita

  Hyllyt

  AVNEDETauluhylly AVNEDE 60x7 musta
  3,-/kpl
  4,- /kpl
  Alin 30 pv hinta: 4,- /kpl (-25%)
  Normaalihinta: 5,- /kpl (-40%)
  AVNEDETauluhylly AVNEDE 115x7 musta
  4,50/kpl
  6,- /kpl
  Alin 30 pv hinta: 6,- /kpl (-25%)
  Normaalihinta: 7,50 /kpl (-40%)
  TOLNEHyllykkö TOLNE 12 hyllyä bambu
  20,-/kpl
  25,- /kpl
  Alin 30 pv hinta: 25,- /kpl (-20%)
  Normaalihinta: 25,- /kpl (-20%)
  ILBROSeinähyllykkö ILBRO 3 kpl/pkt luonnonvärinen
  22,50/pkt
  29,99 /pkt
  Alin 30 pv hinta: 29,99 /pkt (-25%)
  Normaalihinta: 29,99 /pkt (-25%)
  ILBROSeinähyllykkö ILBRO 3kpl/pk luonnonvärinen/valkoinen
  25,-/pkt
  32,99 /pkt
  Alin 30 pv hinta: 32,99 /pkt (-24%)
  Normaalihinta: 32,99 /pkt (-24%)

  HYLLYT KAIKKIIN TARPEISIIN


  Hyllyt ja seinähyllyt eivät ainoastaan ​​anna kodille persoonallista ilmettä, vaan ne antavat kotiin myös kodikkaamman tunnelman. Oikean hyllyn valinta voi olla hankalaa, mutta yksi vinkki on miettiä, mihin hyllysi kannattaa sijoittaa ja mitä esineitä ja sisustusyksityiskohtia siihen kannattaa säilyttää. On ratkaisevaa, minkä koon, syvyyden ja leveyden tarvitset hyllyllesi. Mieti myös minkä tyyppisen hyllyn haluat, onko se klassinen puuhylly vai modernimpi hylly esimerkiksi bambua? Voit myös miettiä, haluatko kirjahyllyn, kulmahyllyn vai muun tyyppisen säilytyshyllyn.


  KORISTA HYLLYSI HENKILÖKOHTAISILLA TAVAROILLA


  Yksi vinkki on koristella hyllysi henkilökohtaisilla esineillä, jotta voit ympäröidä itsesi positiivisilla sisustusyksityiskohtilla ja muistoilla. Sijoita valokuvia, kasveja, valokuvakehyksiä ja kynttilöitä luodaksesi kodikkaan tunnelman. Inspiroidu laajasta valikoimastamme moderneja ja laadukkaita hyllyjä. JYSKistä löydät laajan valikoiman erityyppisiä hyllyjä eri materiaaleista, väreistä, muodoista ja kokoista, jotka on myös helppo ripustaa mihin tahansa kotiin.