Vaaterekit ja vaatetelineet moniin tiloihin

Vaateteline on erityisen käytännöllinen, kun tarvitset säilytysratkaisuja pieneen tilaan. Pyörillä kulkeva vaaterekki soveltuu myös otettavaksi mukaan esimerkiksi kirpputorille ja sen liikuttelu kotonakin on helppoa. Ripusta vaaterekkiin esille kauneimmat vaatekappaleet ja näin vaateteline toimii myös osana sisustusta tai esimerkiksi serminä tai tilanjakajana makuuhuoneessa. Kenkäritilällä varustettu vaaterekki tarjoaa kätevän säilytystilan myös kengille ja koreille. Vaaterekki toimii hyvin myös eteisessä osana eteisen tai käytävän sisustusta. Vieraasi ripustavat takit helposti vaaterekkiin saapuessaan kyläilemään.

Valikoimastamme löytyy vaatetelineet pyörillä ja ilman. Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen, puunvärinen ja kromi- valitse suosikkisi.
 

11 tuotteita
  11 tuotteita

  Vaatetelineet

  TORNBYVaateteline TORNBY musta
  20,-/kpl
  26,99 /kpl
  Alin 30 pv hinta: 26,99 /kpl (-25%)
  Normaalihinta: 26,99 /kpl (-25%)
  LYNGDALVaateteline LYNGDAL valkoinen
  30,-/kpl
  30,- /kpl
  Alin 30 pv hinta: 30,- /kpl
  Normaalihinta: 39,99 /kpl (-25%)
  LYNGDALVaateteline LYNGDAL musta
  30,-/kpl
  30,- /kpl
  Alin 30 pv hinta: 30,- /kpl
  Normaalihinta: 39,99 /kpl (-25%)
  GAMLEBROVaateteline GAMLEBRO kromi
  60,-/kpl
  79,99 /kpl
  Alin 30 pv hinta: 79,99 /kpl (-25%)
  Normaalihinta: 79,99 /kpl (-25%)
  JENNETVaateteline JENNET luonnonvärinen/musta
  75,-/kpl
  99,- /kpl
  Alin 30 pv hinta: 99,- /kpl (-24%)
  Normaalihinta: 99,- /kpl (-24%)

  Vaatetelineen on oltava vakaa

  Ei ole järkeä investoida vaaterekkiin, jossa joudut huolehtimaan siitä, että kantokyky on riittävä myös isommalle määrälle vaatteita. Siksi vaaterekkimme on valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista, kuten mänty ja bambu, mikä varmistaa vankan rakenteen. Lisäksi valikoimassamme on teräksestä ja kromista valmistettuja vaatetelineitä, joiden korkeus on säädettävissä, joten voit mukauttaa vaatetelineen tilaan sopivaksi. Mieti, onko sinulla tarvetta vaaterekille, jossa on pyörät, jolloin vaateteline on helposti siirrettävissä. Suurimmassa osassa vaaterekkejämme on myös hylly alareunassa, johon voit sijoittaa kenkäsi.