Tyylikkäät kehykset ja taulut koristamaan kotiasi

Kehykset viimeistelevät kodin sisustuksen. JYSKistä löydät erikokoiset ja -väriset kehykset ja taulut luomaan tunnelmaa sisustukseen. Tekstitaulut, luontoaiheiset kuvat ja abstraktit kuviot makusi mukaan. Toteuttamalla persoonallisen kuvaseinän, voit luoda juuri sinun tyyliisi sopivan kokonaisuuden. Lue tästä vinkkimme kuvaseinän toteuttamiseen.

 

KORISTA SEINÄSI VALOKUVAKEHYKSILLÄ

Seinien sisustamiseen on ääretön määrä erilaisia ​​vaihtoehtoja. Pidät sitten printeistä, graafisista kuvituksista tai perhevalokuvista, voit löytää inspiraatiota luodaksesi oman, persoonallisen kuvaseinäsi. Käytämme kehystykseen yksinkertaista, skandinaavista lähestymistapaa – pidämme sen yksinkertaisena, puhtaana ja tyylikkäänä, jotta kuvan kauneus ei heikkene. Kehyksissämme on ohuet, tyylikkäät profiilit klassisilla viimeistelyillä, kuten mustalla, valkoisella ja luonnonpuulla, joten ulkoasua tulisi täydentää jokaiseen sisustustyyliin.

MITEN LUODA KUVASEINÄ

Kun luot koristeseinää, on tärkeää luoda juuri sellainen, joka sopii sinulle ja kotisi tyyliin. Eri tyylien yhdistelmä voi toimia hyvin monissa kodeissa, kun taas samantyyliset kehykset ja värimaailma saa yhtenäisemmän ilmeen.

IDEAT LUOVAAN SISUSTUSSUUNNITTELUUN 

Kotisi koristeellinen kuvaseinä on myös tilaisuutesi esitellä omaa ilmettäsi ja omaperäisyyttäsi. Seinällä olevat kuvat tarjoavat nopeasti luovaa ja värikästä sisältöä huoneeseen. Erilaisia ​​printtejä, valokuvia ja kehyksiä sisältävä kuvaseinä voi olla loistava luova projekti, jossa saat myös mahdollisuuden testata luovia taitojasi.

  • LUO OMA, NOSTALGINEN KUVASEINÄSI - Galleriaseinä on luova ja henkilökohtainen tapa näyttää valokuviasi ja taideteoksiasi. Yhdistä erikokoisia valokuvia, valokuvissa olevia ihmisiä ja paikkoja luodaksesi persoonallisen kosketuksen seinällesi pitäen samalla kaikki muistosi yhdessä paikassa.
  • IDEOITA KUVIEN VALINTAAN - Kysymys siitä, mitkä kuvat sopivat parhaiten huoneeseesi, on täysin sinun päätettävissäsi. Useat tekijät voivat vaikuttaa: esimerkiksi tyyli, tila ja tietysti hinta. Jotkut ihmiset suosivat värikkäitä graafisia piirroksia ja kuvia, kun taas toiset pitävät enemmän mustavalkoisista, minimaalisemmista tulosteista. Voit löytää kuvasi verkosta ja tulostaa ne itse tai valita omituisia taideteoksia ja valokuvia, jotka löydät kaupasta. Se riippuu myös paljon rahamäärästä, jonka haluat käyttää uuteen seinäkollaasi.
  • KUVIEN JA KUVITUSTEN YHDISTTÄMINEN - On tärkeää luoda jonkin verran johdonmukaisuutta kuviesi ja graafisten kuvitusten välille. Parhaiten toimii johdonmukaisuus, joten yritä olla sekoittamatta liikaa ilmaisuja ja malleja.
  • PARAS TAPA RIPUTA KUVIA SEINÄLLÄ - Pidätkö suorista, minimalistisista kuvaseinistä tai satunnaisista kokoonpanoista, se voi riippua yksilöllisestä maustasi ja persoonastasi. Riippumatta siitä, millaista kuva-asettelua haluat, on hyvä idea yrittää saada sommittelussasi johdonmukaisuutta harmonisen kuvaseinän varmistamiseksi. Yksi idea voisi olla yrittää luoda joitain viivoja, jotta kuvat ovat vaaka- tai pystysuunnassa vaakasuorassa. Toinen idea voi olla saman värin valitseminen kaikille kehyksille tai yhteisen teeman valitseminen.
KUVAKOOT

Löydät valikoimastamme hyvän valikoiman suosittuja kehyskokoja:

  • A6 = 10x15 cm
  • A5 = 15x21 cm
  • A4 = 21x30 cm

Klassisten muotojen lisäksi meillä on myös muita kehyksiä esimerkiksi 13x18 cm, 18x24 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm ja 60x90 cm.