Tuoksukynttilöiden avulla harmoniaa kotiin

JYSKin tuoksukynttilät lisäävät kodin tunnelmaa ja tuoksua. Ne sopivat erityisesti miellyttävän ilmapiirin luomiseen. Tuoksukynttilät tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, joilla voit muuttaa kodin tunnelmaa helposti.

Miksi valita tuoksukynttilät?

Tuoksukynttilät tuovat valaistusta ja miellyttävän tuoksun kotiisi, joka voi parantaa mielialaa ja luoda rentouttavan ilmapiirin. JYSKin tuoksukynttilät ovat edullisia ja saatavilla eri väreissä ja tuoksuissa, joten voit valita sesonkiin sopivat vaihtoehdot. Jouluksi punaiset kynttilät, syksyyn oranssin sävyt ja kesään pirteät värit. Valitse suosikkituoksusi, kuten mansikka, vanilja tai sitrus.

Tuoksukynttilöiden ominaisuudet

JYSKin tuoksukynttilät ovat laadukkaita ja edullisia. Valikoimastamme löydät erilaisia tuoksuja ja värejä, joilla voit luoda haluamasi tunnelman kotiisi. Kynttilöissä käytetään eteerisiä öljyjä, jotka tuovat luonnollisen ja miellyttävän tuoksun. 

Tuoksukynttilöiden hoito-ohjeet

Tuoksukynttilöiden käyttö ja hoito on helppoa. Pidä kynttilän sydänlanka noin 5 mm pituisena, jotta kynttilä palaa tasaisesti. Vältä sijoittamasta kynttilää vetoisaan paikkaan, sillä se voi aiheuttaa epätasaista palamista. Sammuta kynttilä tukahduttamalla liekki, älä puhalla sitä sammuksiin. Säilytä kynttilät kuivassa ja viileässä paikassa, suojassa suoralta auringonvalolta.

Täydennä sisustuksesi JYSKin tuotteilla

Tuoksukynttilät ovat vain yksi osa kodin tunnelmallista sisustusta. JYSK tarjoaa laajan valikoiman muita sisustustuotteita, kuten led-kynttilöitä ja koriste-esineitä. Näiden tuotteiden avulla voit luoda harmonisen ja viihtyisän ympäristön kotiisi. Tutustu myös muihin valaistusratkaisuihimme, kuten pöytä- ja lattiavalaisimiin, jotka tuovat lisää valoa ja tyyliä kotiisi.