Puutarhapöydät, terassipöydät ja ulkopöydät edullisesti

Puutarhapöytä on ulkokeittiön keskipiste. Kesällä vietämme lähes yhtä paljon – ellei enemmänkin – aikaa parvekkeella, terassilla ja puutarhassa kuin mitä vietämme sisällä, ja syystä! Suomen kesä valoisine iltoineen tarjoaa loistavat puitteet ulkoilmaelämään. Kun perhe ja ystävät kokoontuvat syömään ulkona, puutarhapöytä on tärkeässä roolissa.

JYSKin valikoimista löydät eri mallisia ja kokoisia pöytiä – pyöreitä ja neliskulmaisia pöytiä puutarhaan, pienempiä parvekepöytiä sekä isompia, pitkiä terassipöytiä joiden äärellä koko perhe mahtuu illallistamaan. Valikoimastamme löytyy myös näppärät retkipöydät ja taittopöydät, joka toimii kätevästi esimerkiksi lisäpöytänä vaikkapa pihajuhlissa.
 

Millainen puutarhapöytä valita?

Puutarhapöytää ostaessa on tärkeää valita puutarhatuolien korkeuteen, leveyteen ja ulkonäköön sopiva pöytä. Jos tarvitset lisäksi uusia puutarhatuoleja, JYSKistä löytyy niitä laaja valikoima. Jos etsit samaa sarjaa olevia puutarhapöytiä ja -tuoleja, kurkkaa valikoimamme puutarhakalustesettejä.

Minkä materiaalin kannattaa valita puutarhapöydille?

JYSKissä on erilaisia puutarhapöytiä, jotka on valmistettu useista eri materiaaleista, kuten kovapuusta, polyrottingista, metallista, lasista, fiberstonesta ja muovista. Oli etsinnässäsi sitten ruokapöytä puutarhaan, pihapöytä, parvekepöytä, retkipöytä tai vaikkapa tarjoilupöytä puutarhajuhliin, löydät varmasti mieleisesi pöytävalikoimastamme.

Oikeaa materiaalia valitessa on hyvä miettiä, haluatko puutarhapöydän, joka on valmistettu esimerkiksi muovin kaltaisesta helppohoitoisesta materiaalista, vai päädytkö klassisiin puisiin puutarhakalusteisiin, jotka vaativat hieman hoitoa. 

Karavaanarille retkeilypöytä

Kokoontaitettavat retkipöydät on täydellinen valinta retkeilyyn ja asuntovaunun kanssa lomailijoille. Näppärä retkipöytä on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan, ja sen äärellä koko perhe ruokailee mukavasti.