Puutarhapöydät, terassipöydät ja ulkopöydät edullisesti

Kesällä vietämme lähes yhtä paljon – ellei enemmänkin – aikaa parvekkeella, terassilla ja puutarhassa kuin mitä vietämme sisällä, ja syystä! Suomen kesä valoisine iltoineen tarjoaa loistavat puitteet ulkoilmaelämään. Kun perhe ja ystävät kokoontuvat syömään ulkona, puutarhapöytä on tärkeässä roolissa.

JYSKin valikoimista löydät eri mallisia ja kokoisia pöytiä – pyöreitä ja neliskulmaisia pöytiä puutarhaan, pienempiä parvekepöytiä sekä isompia, pitkiä terassipöytiä joiden äärellä koko perhe mahtuu illallistamaan. Valikoimastamme löytyy myös näppärät retkipöydät ja taittopöydät, joka toimii kätevästi esimerkiksi lisäpöytänä vaikkapa pihajuhlissa.
 

  Puutarhapöydät - Massiivipuu

  Puutarhapöydät - Metalli

  Puutarhapöydät - Parvekepöydät

  Puutarhapöydät - Retkeily

  MILLAINEN PUUTARHAPÖYTÄ VALITA?

  Puutarhapöytää ostaessa on tärkeää valita puutarhatuolien korkeuteen, leveyteen ja ulkonäköön sopiva pöytä. Jos tarvitset lisäksi uusia puutarhatuoleja, JYSKistä löytyy niitä laaja valikoima. Jos etsit samaa sarjaa olevia puutarhapöytiä ja -tuoleja, kurkkaa valikoimamme puutarhakalustesettejä.

  MIKÄ MATERIAALI VALITA?

  JYSKissä on erilaisia puutarhapöytiä, jotka on valmistettu useista eri materiaaleista, kuten kovapuusta, polyrottingista, metallista, lasista, fiberstonesta ja muovista. Oli etsinnässäsi sitten ruokapöytä puutarhaan, pihapöytä, parvekepöytä, retkipöytä tai vaikkapa tarjoilupöytä puutarhajuhliin, löydät varmasti mieleisesi pöytävalikoimastamme.

  Oikeaa materiaalia valitessa on hyvä miettiä, haluatko puutarhapöydän, joka on valmistettu esimerkiksi muovin kaltaisesta helppohoitoisesta materiaalista, vai päädytkö klassisiin puisiin puutarhakalusteisiin, jotka vaativat hieman hoitoa. Jos valitseminen tuntuu vaikealta, kannattaa tutustua oppaaseemme.

  JYSKin helpoilla ja yksinkertaisilla neuvoilla pääset hoidossa nopeasti alkuun ja varmistat sen, että puutarhakalusteet pysyvät kauniina pitkään. Lue tästä, miten hoidat puisia puutarhakalusteitasi.