Puutarhatuolit ja parveketuolit edullisesti tyylistä tinkimättä

Aurinkoisella säällä monilla on tapana käyttää parveketta, terassia, pihaa tai puutarhaa ikään kuin olohuoneen jatkeena. Suomen kesä on lyhyt, ja siksi sään ollessa lämmin ulkona kannattaa viettää aikaa mahdollisimman paljon. Pihalla tekee mieli olla, kun kalustus on viihtyisä ja tarkkaan mietitty niin, että kaikki omat tarpeet ovat otettu huomioon. Siksi on myös tärkeää, että pihan tuolit ja penkit ovat hyviä istua.

Etsitpä sitten kokoontaitettavia tuoleja, pinottavia tuoleja, lepotuoleja tai rantatuoleja, löydät meiltä laajan valikoiman eri tyyleissä ja materiaaleissa. Perinteisten mustien, valkoisten, harmaiden ja ruskeiden värien lisäksi valikoimastamme löytyy pirteämpiäkin värejä, kuten keltainen, punainen tai vihreä puutarhatuoli.

  Puutarhatuolit - Massiivipuu

  Puutarhatuolit - Metalli/punos

  Pinottava tuoli GRENAA harmaa
  20,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Pinottava tuoli LEKNES musta
  30,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Pinottava tuoli GUDHJEM musta
  49,99/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Pinottava tuoli GUDHJEM harmaa
  49,99/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Asentotuoli MELLBY musta
  50,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Pinottava tuoli AIDT musta
  64,99/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Tuoli ILDERHUSE puunvärinen
  99,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Tuoli ILDERHUSE musta
  99,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Asentotuoli LOMMA musta
  129,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Asentotuoli GAMMELBY harmaa
  135,-/kpl
  179,- /kpl
  Säästä 24%
  Vain verkkokaupasta
  Tuoli GAMMELBY harmaa
  219,-/kpl
  Vain verkkokaupasta

  Puutarhatuolit - Retkeily

  Retkituoli UHE musta
  25,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Lepotuoli HALDEN tummanvihreä
  59,99/kpl
  Vain verkkokaupasta

  SISUSTA PUUTARHATUOLEILLA

  Puutarhatuolilla voit sisustaa parvekkeelle viihtyisän nurkkauksen tai loikoilla terassilla mukavasti asentotuolissa. Tuolin sijasta tai tuolin kaveriksi sopii mainiosti puutarhapenkki, joka luo viihtyisän ja kodikkaan tunnelman. JYSKin laajasta valikoimasta tuoleja löydät varmasti omalle pihallesi sopivat tuolit. Säädettävä asentotuoli on loistava valinta, kun tuolilla on monta käyttötarkoitusta. Sen saa säädettyä mukavaan loikoiluasentoon, ja voit halutessasi vaihtaa sen asennon ryhdikkäämmäksi esimerkiksi syödessä. 

  PINOTTAVAT TUOLIT SÄÄSTÄVÄT TILAA

  Pinottavat tuolit ovat erittäin käteviä esimerkiksi silloin, kun tuolit halutaan siirtää välillä pois näkyvistä. Kun tuolit saa helposti pinoksi, eivät ne vie juurikaan tilaa. Pinottavat tuolit ovat erinomainen hankinta esimerkiksi vieraiden varalle – näin pihallasi saa kätevästi järjestettyä suuremmatkin puutarhajuhlat. Muista myös sopivat pehmusteet tuoliisi.

  KORKEA SELKÄTUKI VAI MATALA SELKÄTUKI? 

  Nautitko pitkistä illallisista ystävien ja perheenjäsenten seurassa? Siinä tapauksessa on erityisen tärkeää, että puutarhatuolit ovat mukavat. Korkea selkänoja tarjoaa täyden selkätuen ja voi suojata sinua ja vieraasi viileältä ilmalta. Yhdistä kokonaisuuteen pehmeät huovat, johon voi tarvittaessa kääriytyä illalla kun aurinko ei enää lämmitä.