Trendikkäät puutarhakalustesetit JYSKistä

Kesällä on ihana viettää aikaa pihalla, terassilla tai puutarhassa. Mikään ei voita ruokailua aurinkoisena päivänä sinisen taivaan alla tai tunnelmallisesti kynttilän valossa illan hämärtyessä. On erittäin tärkeää, että käytössäsi on hyvät ja laadukkaat pihakalusteet, joissa on mukava viettää aikaa ja jotka sopivat sisustukseesi. Laajasta valikoimastamme löydät terassisetit monissa eri väreissä ja tyyleissä. Tänä sesonkina kovapuiset puutarhakalusteet ovat erittäin trendikkäitä.

Monet puutarhakalusteistamme ovat helppohoitoista polyrottinkia, durawoodia ja artwoodia. Klassinen, puinen puutarhakalustesetti edellyttää hieman enemmän hoitoa. Yksinkertaiset puisten puutarhakalusteiden hoito-ohjeet löydät tästä.
 

50 tuotteita
  50 tuotteita

  HELPPOHOITOISET POLYROTTINKIKALUSTEET

  JYSKissä on laaja valikoima helppohoitoisia, eri tyylisiä ja erikokoisia puutarhakalusteita terassillesi tai parvekkeellesi. Kalustesetit on saatavilla eri materiaaleissa, ja useissa puutarhakalusteseteissämme käytetään materiaaliyhdistelmiä. Puutarhakalustesettien päämateriaalina on usein punos, alumiini tai teräs, mutta niissä käytetään myös muita materiaaleja, kuten lasia ja kuitusementtiä. Esimerkiksi pöydän runko on valmistettu teräksestä ja pöytälevy kuitusementistä, ja settiin kuuluvat tuolit ovat terästä ja petanpunosta.

  Alumiinisten puutarhakalusteiden edut

  Aumiiniset puutarhakalusteet ovat huoltovapaita ja säänkestäviä, ja niitä voi säilyttää ulkona ympäri vuoden. Kaikissa alumiinisissa kalusteissamme on laadukas suojapinnoite, joka suojaa tehokkaasti naarmuuntumiselta ja värin haalistumiselta. Kalusteet ovat myös kevyitä ja sen vuoksi helposti liikuteltavissa. Puhdistus tapahtuu helposti vedellä ja saippualla. 

  VASTUULLISTA PUUTA

  Puutarhakalusteet, joissa on käytetty punoksen ja alumiinin yhdistelmää, ovat helppohoitoisia. Huoltoa kaipaamattomat puutarhakalusteet ovat etu, jos haluat nauttia kesällä pitkistä rentouttavista päivistä etkä halua käyttää aikaa puutarhakalusteiden hoitoon. JYSK on myös vastuullinen yritys. Kaikki puiset puutarhakalusteistamme on FSC®-sertifioituja, mikä tarkoittaa, että puu on lähtöisin kestävästä metsänhoidosta. Lue lisää FSC®-sertifoiduista puisista puutarhakalusteistamme täällä.