Sohvapöytä ja kulmapöytä olohuoneeseen

Sohvapöytä ja kulmapöytä on ihanteellinen, kun haluat lukea, syödä katsellessasi TV:tä tai pitää kahvikuppia lähelläsi rentoutuessasi sohvalla. Se pitää kätevästi kaukosäätimet ja lehdet järjestyksessä paikallaan, mutta voi olla lisäksi koristeellinen huonekalu, joka täydentää tyylin. Sohvapöydällä voit vaikuttaa olohuoneen ilmeeseen helposti ja edullisesti. Kaipaako olohuoneesi kirkastusta vaalealla sohvapöydällä vai hieman särmää tummemmalla tai puunvärisellä vaihtoehdolla?

Sohvapöydälle asetat vaikkapa kauniin maljakon tai kukat. Pientä sohvapöytää, kulmapöytää tai tarjotinpöytää voit käyttää myös yöpöytänä tai muualla kodin sisustuksessa. Sohvapöytä, joka on vaurstettu säilytyslaatikolla kätkee sisälleen tavaraa kätevästi ja toimiii hyvänä säilytystilana, jos siitä on puutetta. Sohvapöydissämme on useita eri värejä, malleja ja kokoja. Löydät valikoimastamme niin pyöreät kuin neliskulmaisetkin sohvapöydät. Tutustu laajaan valikoimaamme ja osta edullisesti verkkokaupastamme.

Kapeaan tilaan voi soveltua paremmin korkeampi sivupöytä.

  Olohuone - Sohva-/kulmapöydät

  Sivupöytä RANDERUP Ø47 violetti
  5,-/kpl
  7,50 /kpl
  Säästä 33%
  basic
  Vain myymälästä
  Sohvapöytä SHINE 40x40 harmaa/kromi
  15,-/kpl
  30,- /kpl
  Säästä 50%
  basic
  Vain myymälästä
  Sohvapöytä NORDBY 80x80cm valk.
  35,-/kpl
  99,- /kpl
  Säästä 64%
  plus
  Vain myymälästä
  Sohvapöytä NYBORG 60x110 metalli/lasi
  50,-/kpl
  119,- /kpl
  Säästä 58%
  basic
  Vain myymälästä
  Sohvapöytä BANKEHUSE Ø50 betoni/musta
  60,-/kpl
  79,99 /kpl
  Säästä 25%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Sohvapöytä TEBSTRUP 60x60 tammi/musta
  75,-/kpl
  109,- /kpl
  Säästä 31%
  gold
  Sohvapöytä TEBSTRUP 60x110 tammi/musta
  95,-/kpl
  139,- /kpl
  Säästä 31%
  gold
  Sohvapöytä MARKSKEL 60x110 valk./tammi
  135,-/kpl
  169,- /kpl
  Säästä 20%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Sohvapöytä MARKSKEL 60x110 harmaa/tammi
  135,-/kpl
  169,- /kpl
  Säästä 20%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Sohvapöytä HINNERUP 75x120 musta
  169,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta

  Mitä kannattaa ottaa huomioon sohvapöydän valinnassa

  Sohvaryhmään sopivalla sohvapöydällä voit täydentää koko olohuoneen ilmeen ja luoda miellyttävän ja yhtenäisen sisustuksen. Kun ostat uutta sohvapöytää, muista seuraavat asiat:
   

  • Koko: Jos huone on iso ja sinulla on suurempi vuodesohva, sinun kannattaa valita suurempi sohvapöytä. Tämä pätee myös, jos sinulla on pienempi huone ja 2-istuttava sohva, koska silloin kannattaa valita pienempi sohvapöytä tai kaksi sivupöytää.
  • Korkeus: Ota huomioon sohvan korkeus ja syvyys sohvapöytää valittaessa, niin saat mukavan ja hyvän korkeuden sohvapöydällesi ja se sopii sohvan tyyliin.
  • Sohvapöydän käyttötarkoitus: Tarvitko säilytystilaa, haluatko kestävän luonnonmateriaalin tai tyylikkään pöydän minimalistiseen tyyliin. Ota huomioon, miten aiot käyttää sohvapöytää, onko se mukautettu tarpeisiisi ja onko sinulla lapsia? No sitten pitäisi ehkä miettiä, sopiiko se koko perheelle?
  • Muoto: Minkä muodon haluat sohvapöydälle tai sivupöydälle? Muoto vaikuttaa vaikutelmaan huoneessa. Pyöreät muodot antavat pehmeämmän ja ystävällisemmän vaikutelman kuin neliön tai suorakaiteen muotoiset pöydät.