Sohvapöytä ja kulmapöytä olohuoneeseen

Sohvapöytä ja kulmapöytä on ihanteellinen, kun haluat lukea, syödä katsellessasi TV:tä tai pitää kahvikuppia lähelläsi rentoutuessasi sohvalla. Se pitää kätevästi kaukosäätimet ja lehdet järjestyksessä paikallaan, mutta voi olla lisäksi koristeellinen huonekalu, joka täydentää tyylin. Sohvapöydällä voit vaikuttaa olohuoneen ilmeeseen helposti ja edullisesti. Kaipaako olohuoneesi kirkastusta vaalealla sohvapöydällä vai hieman särmää tummemmalla tai puunvärisellä vaihtoehdolla?

Sohvapöydälle asetat vaikkapa kauniin maljakon tai kukat. Pientä sohvapöytää, kulmapöytää tai tarjotinpöytää voit käyttää myös yöpöytänä tai muualla kodin sisustuksessa. Sohvapöytä, joka on vaurstettu säilytyslaatikolla kätkee sisälleen tavaraa kätevästi ja toimiii hyvänä säilytystilana, jos siitä on puutetta. Sohvapöydissämme on useita eri värejä, malleja ja kokoja. Löydät valikoimastamme niin pyöreät kuin neliskulmaisetkin sohvapöydät. Tutustu laajaan valikoimaamme ja osta edullisesti verkkokaupastamme.

Kapeaan tilaan voi soveltua paremmin korkeampi sivupöytä.

  Olohuone - Sohva-/kulmapöydät

  Sohvapöytä BAKKEBJERG Ø40 valk./puu
  25,-/kpl
  36,99 /kpl
  Säästä 32%
  basic
  Sohvapöytä DOKKEDAL 60x60 betoni
  35,-/kpl
  69,99 /kpl
  Säästä 50%
  basic
  Sohvapöytä DOKKEDAL 75×115 betoni
  50,-/kpl
  99,- /kpl
  Säästä 49%
  basic
  Sohvapöytä TROSTERUD 50x100 marmori
  60,-/kpl
  79,99 /kpl
  Säästä 25%
  basic
  Pöytäsetti SVENSTRUP valkoinen/tammi
  60,-/kpl
  99,- /kpl
  Säästä 39%
  gold
  Pöytäsetti BRABRAND Ø70/50 l.vär./musta
  100,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 22%
  basic
  Vain verkkokaupasta
  Sohvapöytä RY 70x70 tammi
  110,-/kpl
  139,- /kpl
  Säästä 20%
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Sohvapöytä SPODSBJERG Ø67 tammi
  179,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta

  Mitä kannattaa ottaa huomioon sohvapöydän valinnassa

  Sohvaryhmään sopivalla sohvapöydällä voit täydentää koko olohuoneen ilmeen ja luoda miellyttävän ja yhtenäisen sisustuksen. Kun ostat uutta sohvapöytää, muista seuraavat asiat:
   

  • Koko: Jos huone on iso ja sinulla on suurempi vuodesohva, sinun kannattaa valita suurempi sohvapöytä. Tämä pätee myös, jos sinulla on pienempi huone ja 2-istuttava sohva, koska silloin kannattaa valita pienempi sohvapöytä tai kaksi sivupöytää.
  • Korkeus: Ota huomioon sohvan korkeus ja syvyys sohvapöytää valittaessa, niin saat mukavan ja hyvän korkeuden sohvapöydällesi ja se sopii sohvan tyyliin.
  • Sohvapöydän käyttötarkoitus: Tarvitko säilytystilaa, haluatko kestävän luonnonmateriaalin tai tyylikkään pöydän minimalistiseen tyyliin. Ota huomioon, miten aiot käyttää sohvapöytää, onko se mukautettu tarpeisiisi ja onko sinulla lapsia? No sitten pitäisi ehkä miettiä, sopiiko se koko perheelle?
  • Muoto: Minkä muodon haluat sohvapöydälle tai sivupöydälle? Muoto vaikuttaa vaikutelmaan huoneessa. Pyöreät muodot antavat pehmeämmän ja ystävällisemmän vaikutelman kuin neliön tai suorakaiteen muotoiset pöydät.