Pussilakanat vauvoille ja lapsille

Lapsemme ovat meille kaikkein tärkeimpiä ja haluamme antaa heille parasta. Tämän vuoksi turvallisen ja mukavan nukkumisympäristön luominen on tärkeää. Hyvän sängyn, patjan ja peiton lisäksi myös vuodevaatteet ovat oleellinen osa kokonaisuutta. Vuodevaatteet ovat piste i:n päälle ja luovat halutun tunnelman. Laajasta valikoimastamme löydät pussilakanat suloisilla kuvioinneilla ja väreillä sekä tytöille että pojille. Monissa baby- ja juniorpussilakanaseteissämme on piirroselokuvien hahmoja, jotka lapset tuntevat esimerkiksi televisiosta. Niistä voi saada aihetta hyvään tarinaan, kun on iltasadun aika. Anna lapsesi valita hänen suosikkikuvionsa ja värinsä.

10 tuotteita
    10 tuotteita

    Pussilakanasetti on hyvä lahjaidea

    Vauvojen ja juniorien pussilakanat ovat myös hyvä lahja, jos olet menossa kastetilaisuuteen tai syntymäpäiville tai haluat antaa käytännöllisen joululahjan. Voit myös yhdistää babypussilakanasetin tai juniorpussilakanasetin hienoon käsipyyhkeeseen, jossa on sama kuva-aihe.

    Baby- ja juniorpussilakanasetit kannattaa pestä usein, jotta lika ei pääse pinttymään. Tämän vuoksi kannattaa aina pitää riittävästi vauvojen ja juniorien vuodevaatteita saatavilla. Voit siis olla varma, että vuodevaatteet ovat lahja, jolle on käyttöä.

    JYSKin baby- ja juniorvuodevaatteilla on Oeko-Texin ympäristö- ja terveellisyysmerkintä ja ne voi pestä pesukoneessa.