SÄNGYNJALAT JA TARVIKKEET MAKUUHUONEESEEN

Sängynjalat tuovat makuuhuoneeseen ja sängyn ulkonäköön yllättävän paljon uutta ilmettä. Jaloilla voit myös halutessasi nostaa sängyn korkeutta ja tarvittaessa myös sängyn tukevuutta. Valikoimistamme löydät laadukkaat tolppajalat, taivutejalat sekä runkopatjan jalat monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Valitse tyylisi mukaan esimerkiksi puunväriset, valkoiset, mustat tai teräksen väriset jalat. Valikoimastamme löydät myös käytännölliset kiinnikkeet runkopatjoille, jotka estävät kahden erillisen runkopatjan liukumisen erilleen.

Jos taas kahden patjan väliin jää ikävä rako, ratkaisuna siihen toimii esimerkiksi näppärä patjakiila. Patjakiilalla saat kätevästi yhdistettyä kaksi sänkyä parisängyksi.

17 tuotteita
    17 tuotteita

    VAIHTOEHTOJA MONEEN MAKUUN

    Kiinnitys on helppoa ja jalat pysyvät kiinni sängyssä tukevasti. Materiaalivaihtoehtoja on mallista riippuen esimerkiksi metalli, tammi, koivu sekä massiivipyökki. Valikoimissamme on useita värivaihtoehtoja metallista tyylikkääseen tammeen. Pienillä yksityiskohdilla todella on väliä! Sängyn koko ja paino saattaa luoda kriteerit sängynjaloille, mutta oli käytössäsi oleva sänky sitten vaikkapa jenkkisänky tai parisänky, valikoimistamme löydät varmasti sänkyysi oikeat ja sopivat sängynjalat. Korkeammilla jaloilla saat myös lisää säilytystilaa sängyn alle esimerkiksi säilytyslaatikoilla - voit säilyttää siellä esimerkiksi talvivaatteita kesän yli tai ylimääräisiä vuodevaatteita.