Ompelutarvikkeita laaja valikoima moniin tarpeisiin

Verhoja on mahdollista kustomoida helposti juuri sellaiseksi kun haluaa, kunhan vain on sopivat välineet. Jokaisesta kodista olisi hyvä löytyä tietyt ompeluvälineet, joilla voi verhojen muokkaamisen lisäksi myös näppärästi korjata esimerkiksi irronneen napin puserosta tai pelastaa alkavan reiän ennen kuin se pääsee laajenemaan. Oikeanlaiset ompleutarvikkeet näkyvät myös lopputuloksessa ja sen laadussa. JYSKin valikoimista löydät edulliset nuppineulat, tarranauhat, silmäneulat, ompelukoneneulat, kuminauhat, palttausnauhat, vetoketjut sekä muut tarvittavat ompelutarvikkeet eri tarpeisiin. Ompelulankoja meiltä on saatavilla useassa eri värissä aina edulliseen hintaan.

OMPELULANGAT USEISSA VÄREISSÄ

Ompelu on kätevä taito osata, sillä se antaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia muokata verhoista juuri sen näköiset, mittaiset ja levyiset kuin itse haluat. Ompelulanka kannattaa valita verhojen värin mukaan, jotta lopputulos ja ompelun jälki on mahdollisimman siisti ja huomaamaton. Ompelulangat löydät väreissä tummansininen, harmaa, musta, valkoinen, norsunluunvalkoinen, beige, punainen ja musta. Löydät meiltä 80 m, 200 m ja 500 m ompelulankakerät, joten voit ostaa myös pienemmän lankakerän mikäli tarve juuri kyseiselle värille ei ole niin suuri. Lisäksi valikoimastamme löytyy extravahva ompelulanka.

TARVIKKEET OMPELUKONEESEEN JA KÄSIN OMPELUUN

Valikoimistamme löydät kaikki tarvittavat ompeluvälineet verhojen ompeluun ja pieniin korjaustöihin. Ompelutarvikkeemme kattavat kotiompelijan tarpeet, ja hinnat ovat ystävällisiä lompakolle. Verhojen ompelussa on hyvä olla mukana mittanauha, jolle on varmasti käyttöä muutenkin.