Vastuullisuus

Kansainvälisenä yrityksenä JYSK on vuorovaikutuksessa tuhansien asiakkaiden, työntekijöiden, tavarantoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Toimintamme vaikuttaa ympäristöön, ja tämä tarkoittaa sitä, että yrityksellä on suuri vastuu.

Vastuullemme kuuluu useita alueita, kuten JYSKin työntekijöitä sekä tavarantoimittajillemme työskenteleviä henkilöitä. 

Asiakkaana on tärkeää, että voit tuntea olosi turvalliseksi tietäessäsi, että JYSKistä ostamasi tuotteet on tuotettu kunnioittamalla ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä.

Työmme yhteiskuntavastuun (CSR) osalta on jatkuva prosessi, ja uskomme, että yhteistyö, vuoropuhelu ja sitoutuminen ovat tapa edetä eteenpäin sosiaalisten ja ympäristöolosuhteiden parantamiseksi.

Kaikkien toimittajien on hyväksyttävä ja noudatettava käytössämme olevaa käytännesääntöjä (Supplier Code of Conduct) ja sen myötä meillä on ympäristöä, ilmastoa, eläinten hyvinvointia, tuoteturvallisuutta sekä eettisiä ja sosiaalisia olosuhteita koskevat säännöt ja ohjeet.

Lisätietoa JYSKin vastuullisuudesta

Kestävän kehityksen sivuiltamme löydät nopean ja inspiroivan yleiskatsauksen monista hienoista kestävään kehitykseen liittyvistä aloitteistamme.

Konsernin sivuilla pääset tutustumaan vastuullisuustyöhömme laajemmin.