Kauppias, on Lars Larsenin epävirallinen nimi. Hänen, joka perusti yhtiön nimeltä JYSK

Hyvä kauppiastaito on ollut Lars Larsenin työn kulmakivi alusta lähtien. Hyvä myyntitaito on myös perusta menestykselle, jonka JYSK on saavuttanut kansainvälisenä vähittäiskaupaunketjuna ja verkkokauppana.

Tanskassa Lars Larsen oli yksi maan tunnetuimmista ja yritteliäimmistä liikemiehistä. Tunnetuksi hän tuli televisiomainoksista, joihin hän itse osallistui JYSKin alkuajoista lähtien. Mainoksissa hän oli tunnettu siitä, että hän antoi aina asiakkaille hyvän tarjouksen.

Vuosien varrella Lars Larsen on saanut kunnian ponnisteluistaan ​​Tanskan maan ja liike-elämän hyväksi. Vuonna 2009 Hänen Majesteettinsa kuningatar Margrethe II myönsi hänelle Dannebrogin ritarikunnan Ritariristin panoksestaan ​​tanskalaisen liike-elämän hyväksi. Vuonna 2017 hänet ylennettiin Dannebrogin ritarikunnan 1. asteen ritariksi. Vuonna 2018 hän sai myös Berlingske Fonds Hædersprisin, joka myönnetään henkilöille, jotka ovat tehneet erityisen hyvää työtä Tanskan hyväksi.

Lars Larsen -konsernin takana on perhe, joka perhe omistaa JYSKin lisäksi useita muita yrityksiä, mm hotelleja, ravintoloita ja golf-kentän.

Vuonna 2004 Lars Larsen julkaisi omaelämäkerran, josta voit lukea paljon enemmän hänen elämästään ja urastaan. Omaelämäkerta on jaettu kaikkiin tanskalaisiin kotitalouksiin, ja se on myös käännetty useille eri kielille.

Lars Larsen nukahti rauhallisesti kotonaan elokuussa 2019 lähiomaistensa ympäröimänä.

Go'daw jeg hedder Lars Larsen