Rahoitusvaihtoehdot

Mikäli et halua maksaa ostoksiasi heti, tarjoaa JYSK yhteistyössä Resurs Bankin kanssa aina vähintään 30 päivää kulutonta maksuaikaa ostoksellesi. Me kutsumme tätä rahoitusvaihtoehtoa JYSK-tiliksi.
JYSK-tilillä voit maksaa myymälöissämme ja JYSK.fi verkkokaupassa. Verkkokaupassamme voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla.

JYSK-tilillä tai osamaksulla maksaessasi saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksellesi.


JYSK-tilin avaamalla saat käyttöösi myös JYSK-tilikortin, jolla voit tehdä ostoksia kaikissa Suomen JYSK-myymälöissä, sekä JYSK.fi-verkkokaupassa.

JYSK-tilillä voit aina maksaa ostoksesi kerralla pois ilman kuluja, tai voit laskun saatuasi valita sinulle sopivimman maksuvaihtoedon.

Voit solmia uuden JYSK-tili sopimuksen tilauksesi maksamisen yhteydessä verkkokaupassa tai lähimmässä JYSK-myymälässäsi. 


Voit maksaa ostoksesi JYSK.fi-verkkokaupassa myös muilla Resurs Bankin tarjoamilla maksutavoilla, joita ovat lasku ja osamaksu.
Voit myös käyttää jo myymälässä tai verkossa aiemmin tilaamaasi JYSK-tilikorttia JYSK.fi-verkkokaupan tilauksen maksamiseen.

Lisätietoja näistä maksuvaihtoehdoista löydät täältä:
JYSK-tili myymälöissä
JYSK-tili verkkokaupassa
Lasku
Osamaksu

Maksutavat ovat henkilöasiakkaille. Yritysasiakkaat ovat tervetulleita asioimaan yritysmyyntimme kanssa.

Ahvenanmaalla ei valitettavasti ole saatavana Resurs Bank-rahoituspalvelua.

Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ), joka hallinnoi laskutusta puolestamme ja tekee asianmukaisen luottopäätöksen. 

Verkkokaupassamme uuden JYSK-tilin luominen ja maksaminen laskulla tai osamaksulla edellyttää suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Asiakkaan tulee myös tunnistautua verkkopankkitunnuksilla pankin TUPAS-palvelussa osamaksulla ja laskulla maksettaessa, sekä uutta JYSK-tiliä luotaessa.

Myymälässä mukanasi tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus.


JYSK-tiliä, laskua ja osamaksua koskeviin tiedusteluihin vastaa Resurs Bankin asiakaspalvelu puh. 09 622 4308. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@resurs.fi