Kilpailut ja arvonnat

SÄÄNNÖT JA EHDOT

Kilpailun järjestäjä

JYSK OY, Pakkalankuja 6, 01510 Vantaa

Kilpailuun osallistuminen ja aika

Kilpailuun voivat ilmoitettuna kilpailuaikana osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta JYSK Oy:n henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään. Osallistuminen tapahtuu Internetissä JYSK.fi kilpailusivustolla. Vain yksi osallistuminen per henkilö huomioidaan. Annetut tiedot jäävät vain JYSK Oy:n käyttöön eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Mikäli osanottaja tilaa samalla uutiskirjeen, hänen sähköpostiosoitteensa lisätään uutiskirjerekisteriin.

Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

Palkinnot ja voittajan nimen julkaisu

Mikäli palkintona on JYSK lahjakortti, se postitetaan voittajalle hänen antamaansa osoitteeseen tai sähköpostiin. Kortti käy kaikissa Suomen JYSK-myymälöissä. Jos kyseessä on tuotepalkinto, voittaja noutaa sen itse ilmoittamastaan myymälästä.

JYSK Oy julkaisee voittajan nimen kotisivuilla jokaisen kilpailun jälkeen. Osallistumalla kilpailuun osanottaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä palkinnon arvottua.

Voittajaan otetaan yhteyttä hänen antamallaan sähköpostiosoitteella. Mikäli voittaja ei vastaa viestiin 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja, eikä edellisellä voittajalla ole enää oikeutta palkintoon. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneista tai vahingoittuneista lähetyksistä tai järjestäjästä riippumattomista toimitusesteistä. JYSK Oy ei vastaa mahdollisista painovirheistä. Kilpailu ei ole Facebookin, Twitterin tai minkään muun sosiaalisen yhteisön suosittelema tai hallinnoima.


KÄYNNISSÄ OLEVAT ARVONNAT JA KILPAILUT

Muista seurailla somessa niin et missaa tulevia kisoja ja arvontoja :)

Voita CURA of Sweden -painopeitto - Facebook
Voittaja: Saija Klemetti
Palkinto: Cura of Sweden -painopeitto 7 kg, arvo 179€
Osallistumisaika: 29.10.-3.11.2019

Voita CURA of Sweden -painopeitto - Instagram
Voittaja: Julia Kurtti
Palkinto: Cura of Sweden -painopeitto 7 kg, arvo 179€
Osallistumisaika: 29.10.-3.11.2019

Tilaa JYSKin uutiskirje ja voit voittaa 50€ JYSK-lahjakortin JYSK.fi kotisivut
Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka kuukausi yhden 50€ JYSK-lahjakortin. Osallistuaksesi sinun tulee tilata uutiskirjeemme ja päivittää yhteystietosi profiilisivulla, jotta voimme olla sinuun yhtedessä, jos voitto osuu kohdallesi. Lue lisää tästä.

Huhtikuu 2019 voittaja: Hannele Laitinen
Toukokuu 2019 voittaja: Kalle Ylitalo
Kesäkuu 2019 voittaja: Paula Poltojainen
Heinäkuu 2019 voittaja: Sari Metso
Elokuu 2019 voittaja: 


PÄÄTTYNEET KILPAILUT JA ARVONNAT

Voita divaani VADEHAVET - Facebook

Voittaja: Sari Valjakka
Palkinto: VADEHAVET-divaani, arvo 199€
Osallistumisaika: 24.-28.8.2019
 

Voita puutarhakalustesetti GJERLEV - Facebook
Voittaja: Anne Maria Iivanainen
Palkinto: GJERLEV-setti, arvo 799€
Osallistumisaika: 19.-24.4.2019