Makuupussit tarjoaa mukavat yöunet

Makuupussi on helppo ja käytännöllinen ratkaisu, kun lähdet retkelle, mökkireissulle, festareille tai yövyt ystävien tai sukulaisten luona. Tarvitsetko myös teltan? Katso vaihtoehdot tästä.

JYSKistä löydät laajan valikoiman eri värisiä ja paksuisia makuupusseja. Vaihtoehtoja löytyy eri hintaluokista eri käyttötarkoituksiin ja löydät varmasti makuupussin omiin tarpeisiisi. Meiltä löydät myös makuupussin, joka on levitettävissä peitoksi. Jos tarvitset apua oikean makuupussin valinnassa, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

2 tuotteita
    2 tuotteita

    MAKUUPUSSI TAKAA HYVÄT UNET MISSÄ TAHANSA

    Kesä on festivaalien, telttaretkien ja mökkireissujen aikaa. Makuupussin nappaat helposti mukaasi minne tahansa menetkin ja nukut makoisasti missä vain. Kotonasi tai esimerkiksi omalla mökilläsi on myös kätevä olla muutama makuupussi vieraiden varalle. JYSKin makuupussi on laadukas ja siinä on mukava nukkua. Valikoimissa on erilaisia makuupusseja eri ominaisuuksilla, ja ne soveltuvat eri vuodenaikoihin. Viileämmille öille kannattaa hankkia untuvaa sisältävä talvimakuupussi, jotta pysyt lämpimänä pakkasellakin. Untuvamakuupussi on hyvä valinta myös sinulle, joka palelet helposti. Kesäfestareille tai sisätiloihin yleensä riittää kevyempi ja ohuempi makuupussi. Osan makuupusseistamme saa myös kätevästi levitettyä peitoksi.