Makuupussit tarjoaa mukavat yöunet

Makuupussi on helppo ja käytännöllinen ratkaisu, kun lähdet retkelle, mökkireissulle, festareille tai yövyt ystävien tai sukulaisten luona. Tarvitsetko myös teltan? Katso vaihtoehdot tästä.

JYSKistä löydät laajan valikoiman eri värisiä ja paksuisia makuupusseja. Vaihtoehtoja löytyy eri hintaluokista eri käyttötarkoituksiin ja löydät varmasti makuupussin omiin tarpeisiisi. Meiltä löydät myös makuupussin, joka on levitettävissä peitoksi. Jos tarvitset apua oikean makuupussin valinnassa, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Makuupussi takaa hyvät yöunet missä tahansa

Kesä on festivaalien, telttaretkien ja mökkireissujen aikaa. Makuupussin nappaat helposti mukaasi minne tahansa menetkin ja nukut makoisasti missä vain. Kotonasi tai esimerkiksi omalla mökilläsi on myös kätevä olla muutama makuupussi vieraiden varalle. JYSKin makuupussi on laadukas ja siinä on mukava nukkua. Valikoimissa on erilaisia makuupusseja eri ominaisuuksilla, ja ne soveltuvat eri vuodenaikoihin. Viileämmille öille kannattaa hankkia untuvaa sisältävä talvimakuupussi, jotta pysyt lämpimänä pakkasellakin. Untuvamakuupussi on hyvä valinta myös sinulle, joka palelet helposti. Kesäfestareille tai sisätiloihin yleensä riittää kevyempi ja ohuempi makuupussi. Osan makuupusseistamme saa myös kätevästi levitettyä peitoksi. 

Makuupussin hoito-ohjeet

Pidä makuupussisi hyvässä kunnossa ja varmista sen pitkäikäisyys näiden hoito-ohjeiden avulla:

 1. Tuulettaminen:
  • Tuuleta makuupussi aina käytön jälkeen, jotta kosteus haihtuu ja makuupussi pysyy raikkaana. Ripusta se ulos tai hyvin ilmastoituun tilaan.
 2. Peseminen:
  • Pese makuupussi vain tarvittaessa, koska toistuva pesu voi heikentää sen eristyskykyä. Noudata valmistajan antamia pesuohjeita.
  • Konepesu: Käytä hellävaraista pesuohjelmaa ja kylmää vettä. Valitse mieto pesuaine, joka on suunniteltu teknisille materiaaleille.
  • Käsinpesu: Täytä kylpyamme tai suuri pesuallas kylmällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Pese makuupussi varovasti puristellen ja huuhtele huolellisesti.
 3. Kuivaaminen:
  • Rumpukuivaus: Jos valmistaja sallii, kuivaa makuupussi matalassa lämpötilassa. Lisää kuivausrumpuun muutama tennispallo tai kuivauspallo estämään eristeiden paakkuuntumisen.
  • Ilmakuivaus: Levitä makuupussi tasaiselle alustalle varjoisaan ja hyvin ilmastoituun paikkaan. Kääntele ja pöyhi sitä säännöllisesti, jotta eristeet jakautuvat tasaisesti.
 4. Säilyttäminen:
  • Säilytä makuupussi väljästi, jotta eristeet eivät litisty. Käytä mieluummin suurta säilytyspussia tai ripusta makuupussi vaatekaappiin.
  • Vältä kompressiopusseja pitkäaikaisessa säilytyksessä, sillä ne voivat litistää eristeitä ja heikentää makuupussin eristyskykyä.