Moottorisängyt antavat tukea ja mukavuutta

Moottorisänky tarjoaa luksusta makuuhuoneeseen ja nukkumiseen sekä antaa mukavuutta ja tukea selällesi. JYSKistä löydät laadukkaat ja tyylikkäät säädettävät moottoroidut sängyt sekä kaikki niihin kuuluvat tarvikkeet. Moottoroitu sänky koostuu sänkykehikosta, jonka päällä on patja ja sijauspatja. Sängyn säätömekanismin avulla saat säädettyä sekä sängyn yläpäädyn että jalkopäädyn asentoa tarpeen mukaan. Moottorisängyllä on useita hyötyjä ja positiivisia vaikutuksia. Sängyn jalkopäädyn nostaminen voi auttaa jalkojen verenkierto-ongelmiin ja selkävaivoihin. Se auttaa myös väsyneitä jalkoja palautumaan esimerkiksi seisomatyöstä tai urheilusuorituksen jälkeen. Yläpäädyn nostaminen sen sijaan saattaa auttaa ja tuoda helpotusta, mikäli kärsit flunssan aiheuttamasta tukkoisuudesta. Moottorisänky on myös käytännöllinen ja tuo helpotusta, jos joudut olemaan vuoteessa pidempään, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vaihdella kehon asentoa. Näin ollen moottorisänky on ihanteellinen myös seniorisänkynä.

Valikoimastamme löydät säädettävät moottorisängyt yhdelle ja kahdelle hengelle vaaleanharmaana ja tummanharmaana - valitse mieleisesi.

9 tuotteita
  9 tuotteita

  Moottorisängyt - Moottorisängyt

  Moottorisänky 80x200 GOLD E35 harmaa-23
  700,-/kpl
  1399,- /kpl
  Säästä 50%
  gold
  Adj. bed 90x200cm GOLD E50 PU Grey-21
  1405,-/setti
  2603,- /setti
  Säästä 46%
  gold
  Vain verkkokaupasta

  Moottorisängyt - Tarvikkeet

  Sijauspatja 90x200 GOLD E50 PU
  350,-/kpl
  549,- /kpl
  Säästä 36%
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Moottorisänky 90x200cm GOLD E50 harmaa-21
  1000,-/kpl
  1999,- /kpl
  Säästä 50%
  gold
  Vain verkkokaupasta

  MOOTTORISÄNGYN HYÖDYT

  • Erinomainen valinta mikäli luet, katsot TV:tä, tai selailet puhelinta tai tablettia sängyssä.
  • Voi auttaa verenkierto- ja selkäongelmissa.
  • Luo luksusta makuuhuoneeseen ja nukkumiseen.

  Valikoimistamme löydät myös moottorisänkyihin sopivat patjat ja sijauspatjat edullisesti.

  Joustinpatja viimeistelee sängyn mukavuuden

  Moottoroidussa sängyssä käytetään yleisimmin joustinpatjaa, jonka ydin koostuu tavallisesti pussijousista. Jokainen yksittäinen jousi on pakattu omaan erityiseen kangaspussiin kulumisen minimoimiseksi ja estämään sekä melua että liikkumista patjan sisällä. Useiden tukipisteiden ansiosta patja muotoutuu tarkasti kehon mukaisesti ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden. Sijauspatja pitää moottorisängyn hygieenisenä, lisää sängyn mukavuutta ja tyyliä ja suojaa sänkyä likaantumiselta. Sijauspatjalla voit myös kompensoida joustinpatjan kovuutta tai pehmeyttä sinulle sopivaksi.