Verhotangon asennukseen tarvittavat tarvikkeet

Löydät valikoimastamme verhonpidikkeet verhotangon asennusta varten. Esimerkiksi paljon erilaisia pidikkeitä, jatkopaloja ja lisäosia verhotankoon. Verhopidike kannattaa valita verhotangon tyylin ja materiaalin mukaan. Riippuen siiitä millaiset verhot olet asentamassa, saatat tarvita myös muun muassa renkaita, verhonipistimiä ja nipistinrenkaita, joita löydät valikoimistamme useita erilaisia. Mikäli sinulla herää kysymyksiä verhotangon kiinnityksestä tai verhotankotarvikkeista, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään. 
 

RENKAAT, NIPISTIMET, TUKIKOUKUT, RUUVISETIT JA JATKOPALAT

Oikeiden lisäosien löytäminen verhotangolle voi olla joskus haastavaa, mutta ei hätää – JYSKistä löydät laajan valikoiman erilaisia verhotangon asennuksessa tarvittavia tarvikkeita. Meiltä löydät verhoklipsit eli nipistimet sekä nipistinrenkaat kätevissä useamman kappaleen paketeissa. Nipistimiä ja nipistinrenkaita löydät myös eri materiaaleissa. Onko etsinnässäsi metalliset, teräksiset vai messinkiset nipistimet? Mikäli verhotankosi tarvitsee lisää pituutta, suosittelemme hankkimaan kätevän jatkopalan verhotangolle. Jos taas haluat asentaa ikkunaasi kahdet verhot, seinään tai kattoon kannattaa kiinnittää tuplapidike. Klassiset, laskeutuvat verhot kannattaa kiinnittää verhotankoon renkailla. Meiltä löydät rautaiset renkaat eri väreissä. Lisäksi valikoimistamme löydät  tukikoukut, liitokset verhotankoon, alumiiniverhotangon kulmaosat ja muut verhotarvikkeet.

VERHOTANGOT KAIKILLE VERHOILLE

JYSKistä löydät laajan valikoiman verhotankoja erilaisille verhoille. Verhotangon valinnassa tulee huomioida ikkunan leveys sekä tangon kiinnitysmahdollisuudet – olisiko verhotanko parempi kiinnittää kattoon vai seinään? Kannattaa myös valmiiksi miettiä verhon ja verhotangon muodostama kokonaisuus, sillä oikenlaisella verhotangolla verhot pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Verhotanko toimii myös kauniina sisustuselementtinä. Sopisiko omaan sisustukseesi parhaiten simppelimpi metallitanko vai koristeellisempi messinkitanko?