VERHOTANGOT KAIKKIIN TARPEISIIN

Verhotangolla on oleellinen osa verhojen kiinnityksessä, sillä se kannattelee verhoja. Verhotankoa valitessa on hyvä miettiä jo valmiiksi millaiset verhot hankitaan – näin voit valita sopivan tankoratkaisun sinun verhoillesi. Myös ikkunan koolla ja mallilla on verhotankojen hankinnassa suuri merkitys. On myös tärkeää tietää verhottavan alueen mitat – tuleeko verhojen ylettyä lattiaan asti vai ainoastaan ikkunan alapuolelle.

JYSKistä löydät kattavan valikoiman erikokoisia ja tyylisiä verhotankoja. Osa verhotangoistamme on myös jatkettavia. Sopisiko omaan kotiisi mieluummin tyylikäs valkoinen verhotanko vai koristeellisempi verhotanko kruunaamaan juhlallisemmat verhot? Tarvitsetko kenties säädettävän säätötangon tai ehkäpä huoneessasi toimisi parhaiten tuplaverhotanko, jotta voit halutessasi vaihtaa verhotyyliä helposti ja kätevästi?

Jos kaipaat vinkkejä verhojen valintaan, kurkkaa tänne.
 

76 tuotteita
  76 tuotteita

  Verhotangot - Verhotangot

  Jatkopala verhotangolle musta
  5,-/kpl
  40,- /kpl
  Säästä 87%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Jatkopala verhotangolle valkoinen/kulta
  5,-/kpl
  40,- /kpl
  Säästä 87%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Jatkopala verhotangolle 5-145cm teräs
  5,-/kpl
  40,- /kpl
  Säästä 87%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Verhotanko TULIP 19mm 90-160cm teräs
  12,-/kpl
  45,- /kpl
  Säästä 73%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä

  Verhotangot - Verhotankotarvikkeet

  VERHOTANGOT KAIKILLE VERHOILLE JYSKISTÄ

  Verhoja on erilaisia, ja verhot tarvitsevat tyylistä riippuen juuri niille sopivan kiinnitysmekanismin. Löydät kaikki verhotangot, cafe-kiskot, verhokiskot, paneelikiskot ja pujotustangot JYSKistä. Valikoimastamme löydät myös muun muassa jatkopalat verhotangolle. Kiinnityksessä apuna saattaa tarvita myös muita verhotarvikkeita, tutustu valikoimaamme tästä

  MILLAINEN VERHOTANKO VALITA?

  Verhotangolla on suuri rooli siinä, miltä verhot lopulta näyttävät huoneessa. Ne viimeistelevät kokonaisuuden, ja näin verhot pääsevät parhaimmalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa. JYSKistä hankit verhoillesi edullisen ja laadukkaan tangon, joka on helppo kiinnittää ja laajasta valikoimastamme löydät varmasti verhotangon joka sopii myös huoneesi sisustukseen ja ilmeeseen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi messinkinen verhotanko yhdistettynä värillisiin verhoihin?