Verhotangot kaikkiin tarpeisiin

Verhotangolla on oleellinen osa verhojen kiinnityksessä, sillä se kannattelee verhoja. Verhotankoa valitessa on hyvä miettiä jo valmiiksi millaiset verhot hankitaan – näin voit valita sopivan tankoratkaisun sinun verhoillesi. Myös ikkunan koolla ja mallilla on verhotankojen hankinnassa suuri merkitys. On myös tärkeää tietää verhottavan alueen mitat – tuleeko verhojen ylettyä lattiaan asti vai ainoastaan ikkunan alapuolelle.

JYSKistä löydät kattavan valikoiman erikokoisia ja tyylisiä verhotankoja. Osa verhotangoistamme on myös jatkettavia. Sopisiko omaan kotiisi mieluummin tyylikäs valkoinen verhotanko vai koristeellisempi verhotanko kruunaamaan juhlallisemmat verhot? Tarvitsetko kenties säädettävän säätötangon tai ehkäpä huoneessasi toimisi parhaiten tuplaverhotanko, jotta voit halutessasi vaihtaa verhotyyliä helposti ja kätevästi?

Jos kaipaat vinkkejä verhojen valintaan, kurkkaa tänne.
 

Verhotangot kaikille verhoille 

Verhoja on erilaisia, ja verhot tarvitsevat tyylistä riippuen juuri niille sopivan kiinnitysmekanismin. Löydät kaikki verhotangot, cafe-kiskot, verhokiskot, paneelikiskot ja pujotustangot JYSKistä. Valikoimastamme löydät myös muun muassa jatkopalat verhotangolle. Kiinnityksessä apuna saattaa tarvita myös muita verhotarvikkeita, tutustu valikoimaamme tästä

Millainen verhotanko kannattaa valita?

Verhotangolla on suuri rooli siinä, miltä verhot lopulta näyttävät huoneessa. Ne viimeistelevät kokonaisuuden, ja näin verhot pääsevät parhaimmalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa. JYSKistä hankit verhoillesi edullisen ja laadukkaan tangon, joka on helppo kiinnittää ja laajasta valikoimastamme löydät varmasti verhotangon joka sopii myös huoneesi sisustukseen ja ilmeeseen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi messinkinen verhotanko yhdistettynä värillisiin verhoihin?