Verhotarvikkeet verhojen kiinnitykseen

Verhojen kiinnitys ja asennus on helppoa, kun sinulta löytyy siihen oikeat tarvikkeet. JYSKin valikoimasta löydät edulliset verhopidikkeet, helmiketjut, sälekaihtimien säätimet, kiinnikkeet ja klipsit lamelliverhoille sekä paljon muita verhotarvikkeita ja työkaluja, joita voi hyödyntää verhojen sijoittamisessa paikalleen. Lisäksi valikoimasta löydät varaosia ja muita tarvikkeita, joille saattaa olla tarvetta kiinnitysvaiheessa tai myöhemmin. Esimerkiksi liian leveät alumiinisälekaihtimet on helppo kaventaa sälekaihtimia varten suunniteltuja saksia apuna käyttäen. Sälekaihdinharjalla pidät puolestaan sälekaihtimet ja lamelliverhot puhtaina.

Mikäli tarvitset apua verhojen kiinnitykseen liittyvissä kysymyksissä, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään. Jos kaipaat vinkkejä verhojen valintaan, kurkkaa tänne.
 

16 tuotteita
  16 tuotteita

  Verhotarvikkeet erilaisille verhoille

  JYSKistä löydät monia tarpeellisia verhotarvikkeita, jotka auttavat sinua verhojen asennuksessa. Meiltä löydät muun muassa tarvittavat verhotarvikkeet, kiinnikkeet ja klipsit lamelliverholle sekä narut, verhosäätimen pidikkeet, kiinnikkeet ja säätimet sälekaihtimiin. Kiinnityksessä kätevänä apuna on myös universaali kiinnikelaatikko, josta löydät erikokoiset ruuvit ja kiinnitystulpat. Lisäksi valikoimastamme löytyy muun muassa helmiketjut rullaverhoille. Halutessaan ketjuun voi kiinnittää ketjunpainon. 

  Työkalut auttavat kiinnityksessä

  Ruuvit on helpointa ruuvata paikoilleen JYSKin ruuvinväännintä apuna käyttäen. Ruuvinvääntimessä on ladattava akku ja pakettiin sisältyy 24 ruuvauskärkeä. Mikäli sinun tarvitsee kaventaa sälekaihtimia, onnistuu se näppärästi sälekaihdinsaksia apuna käyttäen. Sälekaihdinsakset soveltuu alumiinikaihtimille.

  Tutustu valikoimaamme verhotarvikkeita ja työkaluja verkossa tai tule käymään paikan päällä lähimmässä JYSK-myymälässäsi.