Läpikuultavilla voileeverhoilla valoa ja näkösuojaa

Voileeverho on klassisen kaunis, läpikuultava verho, joka tuo huoneeseen herkän ja romanttisen tunnelman. Läpikuultavat verhot ovat tyylikäs sekä moderni ratkaisu, kun haluat huoneeseen samalla pehmeää luonnonvaloa ja kevyttä näkösuojaa. JYSKistä löydät valikoiman erilaisia, edullisia voileeverhoja joista voit valita parhaimman mahdollisen ratkaisun omaan kotiisi. Sopisiko sisustukseesi parhaiten valkoinen, vaaleanharmaa vai kuviollinen voilee verho? Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja osta edullisesti jo tänään.

Inspiraatiota ja vinkkejä verhojen valintaan löydät täältä.
 

9 tuotteita
    9 tuotteita

    Kevyillä voileeverhoilla tunnelmaa kotiin

    Läpikuultavat voileeverhot ovat käteviä tunnelman luomisessa. JYSKin edulliset voileeverhot sopivat erinomaisesti niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen kuin työhuoneeseenkin. Voileeverho päästää juuri sopivasti luonnonvaloa huoneeseen luoden sinne kauniin, romanttisen ja herkän valaistuksen ja tarjoten samalla näkösuojaa ja yksityisyyttä. JYSKissä voileeverhoja on saatavilla eri väreissä ja eri malleja on saatavina eri kokoisina. Valikoimastamme löydät varmasti omaan kotiisi sopivat verhot.

    Kevyet valmisverhot on kätevä valinta

    JYSKin valmisverhot on täydellinen verhoratkaisu sinulle, joka haluat saada verhot kiinnitettyä ikkunaan nopeasti ja kätevästi. Valmisverhot ovat valmiina kiinnitettäväksi sellaisenaan, joten sinun ei tarvitse ottaa ompelukonetta esille ja käyttää aikaa kankaiden mittailemiseen ja ompeluun. Valikoimastamme löydät useita erilaisia valmisverhoja useissa eri väreissä. Meiltä löydät verhot joka vuodenaikaan, tilanteeseen ja sisustukseen. JYSKin valmisverhot ovat sekä edullisia että laadukkaita. Tutustu valikoimaamme verkossa tai tule paikan päälle lähimpään JYSK-myymälääsi. Mikäli sinulla on kysyttävää verhoista ja niiden kiinnityksestä, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.