Ruokapöydät eri tyyleissä

JYSKistä löydät ruokapöytiä useista eri malleista ja materiaaleista. Etsitpä sitten pyöreää keittiönpöytää tai perinteistä suorakaiteen muotoista ruokapöytää, voit olla varma, että löydät sen JYSKistä. Meillä on ruokapöytiä monista eri materiaaleista ja malleista, valitse esimerkiksi puu- tai metallijalat, sileät viiluiset pöytälevyt, jotka on helppo pyyhkiä, tai massiivipuuta, jolla on ainutlaatuinen ja tyylikäs ulkonäkö. Löydät kaikenkokoiset pöydät pienistä kodin ruokapöydistä suuriin pöytiin joihin mahtuu istumaan koko perhe. Päivitä ruokapöytäsi uusilla ruokapöydän tuoleilla yhtenäisen vaikutelman saamiseksi. Jos sinulla on vaikeuksia löytää oikeat tuolit pöytääsi, voit katsoa täydellisiä ruokailuryhmiämme tyylikkäisiin yhdistelmiin. Tutustu laajaan valikoimaamme verkossa tai vieraile paikallisessa JYSK-myymälässäsi.

Miksi valita ruokapöytä?

Ruokapöytä on tärkeä osa kodin sisustusta ja käytännöllisyyttä. Se tarjoaa kokoontumispaikan perheelle ja ystäville ja mahdollistaa yhteisen ruokailuhetken. JYSKistä löydät laajan valikoiman ruokapöytiä ja erilaisia valmistusmateriaaleja. Etsitpä sitten pyöreää tai suorakaiteen muotoista ruokapöytää, löydät sen meiltä. Massiivipuiset pöydät puolestaan tarjoavat ainutlaatuisen ja tyylikkään ulkonäön.

Ruokapöytien ominaisuudet

JYSKin ruokapöydät ovat laadukkaita ja kestäviä. Ne ovat saatavilla eri kokoisina - pienistä kodin ruokapöydistä suuriin pöytiin, joihin mahtuu koko perhe. Valikoimastamme löydät pöytiä eri materiaaleista, kuten massiivipuusta valmistettuja, joka tuovat rustiikkista tunnelmaa, ja metallijalkaisia pöytiä, jotka sopivat moderniin sisustukseen. 

Ruokapöytien hoito-ohjeet

Ruokapöytien hoito on tärkeää niiden pitkäikäisyyden varmistamiseksi. Pyyhi pöytä säännöllisesti kostealla liinalla poistaaksesi pölyn ja lian. Vältä voimakkaita puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa. Jos pöydässä on puupinta, käytä puunhoitoaineita sen kunnon säilyttämiseksi. Suojaa pöytä suoralta auringonvalolta ja äärimmäisiltä lämpötiloilta, jotta se säilyy hyvännäköisenä pitkään.

Täydennä ruokailutilasi JYSKin tuotteilla

Ruokapöytä on vain yksi osa ruokailutilan kokonaisuutta. JYSK tarjoaa laajan valikoiman muita tuotteita, kuten tuoleja, säilytysratkaisuja ja lisälevyjä, jotka täydentävät ruokailutilan sisustusta. Päivitä ruokapöytäsi uusilla ruokapöydän tuoleilla yhtenäisen vaikutelman saamiseksi. Jos sinulla on vaikeuksia löytää oikeat tuolit pöytääsi, voit katsoa täydellisiä ruokailuryhmiämme tyylikkäisiin yhdistelmiin.