Isot ja pehmeät pehmustetyynyt lavasohvalle

Liitytkö mukaan uuteen trendiin ja valmistitko omat lavakalusteet? Viimeistele projekti JYSKin lavapehmusteilla! Löydät kolme erilaista pehmustetyynyn kokoa, jotka sopivat EUR-lavan mittoihin. Istuintyyny on kooltaan 120x80 cm ja sopii lavan päälle. Selkätyynyjä on saatavana kahdessa koossa, 120x40 cm ja 60x40 cm. Pehmusteen leveys sopii lavan pitkälle ja lyhyelle sivulle. Näin saat koko kuormalavan peitettyä ja saat erinomaisen mukavuuden niin lavasohvasi istuinosaan että selkänojaksi.
Lavapehmusteet sopivat erinomaisesti myös muihin paikkoihin terassilalsi, esimerkiksi suoraan puuterassille tai ison penkin pehmusteeksi. Kurkkaa vinkkejä miten rakennat puutarhakalusteet kuormalavoista täältä.

1 product
    1 product

    Rakenna itse lavakalusteet 

    Lavasohva sopii mihin tahansa parvekkeelle, terassille tai puutarhaan. Karkea puu antaa sille luonnollisen ja maalaismaisen ilmeen, ja jos lisäät siihen JYSKin tyylikkäät lavatyynyt, pehmennät ilmettä ja lavasohva kutsuu istumaan ja rentoutumaan. Lavasohva voidaan valmistaa haluamaasi kokoon ja muotoon, joten se sopii ulkotilaan parhaiten.
    Etkö ole varma, kuinka aloittaa omien lavakalusteiden valmistaminen? Onneksi se on melko yksinkertainen projekti, ja autamme sinua mielellämme! Lue oppaamme oman puutarhakalusteen valmistamiseen kuormalavoista.