Paviljongit, ulkokatokset ja juhlateltat kesään

Löydä paviljongit ja juhlakatokset ulkotiloihin eri tyyleissä JYSKistä. Kesä on juhlien aikaa. Onko edessä puutarhajuhlat, valmistujaiset tai vaikkapa grillijuhlat, mutta päivälle sattuva sää stressaa ja huolestuttaa? Ei hätää, JYSKin valikoimasta löydät tyylikkäät paviljongit ja ulkokatokset, jotka pelastavat suunnitelmasi huonommankin sään sattuessa. Puutarhapaviljonki koristaa ja luo juhlatunnelmaa myös aurinkoisella säällä, ja tarjoaa suojaa auringolta ja varjopaikan esimerkiksi tarjoiluille. Paviljonkeja on saatavilla erikokoisina ja värisinä, joten löydät valikoimastamme varmasti mieleisesi puutarhakatoksen ulkotilaasi. Osaan paviljongeista on saatavilla myös erikseen katto sekä seiniä. 
 

Juhlatunnelmaa joka säässä

Paviljonkia voi käyttää usein eri tavoin ja sen avulla kesästä, pihajuhlista ja vaikkapa festareista nauttiminen on helpompaa säästä riippumatta. Pihapaviljonki, tuulensuoja, puutarhateltta, juhlakatos tai juhlateltta auttaa luomaan lämpimän ja tuulettoman nurkkauksen tuuliseen kesäpäivään. Jos auringon säteet sitä vastoin muuttuvat polttaviksi, paviljonki tarjoaa viilentävän suojan. Kesäsateen sattuessa se myös suojaa kevyeltä sadekuurolta. Useissa paviljongeissamme on myös hyttysverkko, joten erityisesti iltaa kohden paviljongissa on mukava viettää aikaa ilman huolta hyttysistä. 

Sisusta paviljonki pöydillä ja tuoleilla

Paviljongin koosta riippuen sinne voi sijoittaa esimerkiksi pöytiä, tuoleja ja penkkejä tai vaikkapa oleskeluryhmän. Jos vieraita käy luonasi useamminkin tai paviljongille on paljon käyttöä arkenakin, kannattaa sijoittaa vakaampaan, vedenpitävään puutarhapaviljonkiin joka on kuin oma huoneensa keskellä puutarhaa. 

Juhlava tunnelma syntyy myös esimerkiksi aurinkolamppujen, kynttilöiden ja lyhtyjen sekä kukkaruukkujen avulla. Vieraita varten on hyvä myös varata tarpeeksi tuoleja ja tarjoiluissa apuna on hyvä olla yksi tai useampi siirrettävä pöytä.  Valikoimistamme löydät myös suositut pihapelit, jotka takaavat ettei nuorimmillekaan vieraille tule takuulla tylsää!