Trampoliinit kutsuu leikkimään

Trampoliini on loistava tapa harrastaa liikuntaa ja pitää hauskaa samalla! Hyvällä säällä tekee mieli viettää aikaa ulkona – on siis aika nousta ylös sohvalta ja lähteä ulos! Trampoliini - lyhyemmin tramppa - on ehdottomasti kaikkien lasten ja lapsenmielisten suosikki. Jättitrampoliinilla pomppiminen on samaan aikaan hauskaa leikkiä ja tehokasta kuntoilua. Ulkotrampoliini on ehdoton hankinta oman kodin pihalle tai mökille, ja houkuttelee varmasti naapurinkin lapset mukaan leikkimään. JYSKin valikoimista löydät trampoliinit, turvaverkot ja tikkaat. Trampoliineissa on todella korkea painoraja.
 

7 tuotteita
    7 tuotteita

    Aktiivista tekemistä koko perheelle

    Trampoliinilla hyppiminen on erinomainen tapa liikkua aktiivisesti, ja samalla siitä saa paljon positiivista energiaa ja mieliala kohoaa. Trampoliinin on oltava turvallinen kaikille pomppijoille, ja siksi JYSKin valikoimista löydät myös turvaverkon ja tikkaat trampoliiniin. Kaipaatko lisää tekemistä ulkona? Pihapelit löydät täältä

    Turvallisuus ennen kaikkea

    JYSKin trampoliini sopii koko perheelle. Trampoliineja löytyy eri kokoisia eri hintaluokissa, ja lisäksi valikoimistamme löydät kaiken tarvittavan, jotta saat asennettua trampoliinin pihalle turvallisesti ja kätevästi. Turvallisuuden kannalta suojareunus on ehdottoman tärkeä, ja kaikissa trampoliineissamme onkin valmiina turvaverkko. Turvaverkkojen tolpissa on vaahtomuovipehmusteet sekä kestävät kumipäälliset. Hyppyalusta on säänkestävä, joten trampoliini voi olla ulkona säällä kuin säällä. Erityisesti pienempiä pomppijoita varten trampoliiniin kiinnitettävät tikkaat ovat turvallinen ja kätevä hankinta.