Kylmälaukut ja kylmäkallet

Piknik on ehdoton alkavan kesän merkki! Kesäinen sää suorastaan kutsuu ulos piknikille ystävien kanssa. JYSKin kylmälaukku varmistaa, että evääsi pysyvät tuoreina ja syömäkelpoisina aurinkoisinakin päivinä, pitkiäkin aikoja. Kylmälaukuissa ja kylmäkasseissa on lisäksi kätevät kahvat, joten ne on helppo kantaa mukana minne tahansa. Valikoimistamme löydät myös kylmäkallet, jotka auttavat pitämään evääsi kylminä ja tuoreina kylmälaukun sisällä. 
 

Nauti piknik ulkona

Piknik on loistava tapa nauttia aurinkoisista päivistä sekä lämpimistä illoista ja viettää samalla aikaa ystävien kanssa. Huopa tai muu istuma-alusta on helppo napata mukaan vaikkapa puistoon tai rannalle, ja herkulliset eväät säilyvät hyvinä ja tuoreina kylmälaukussa. Valikoimistamme löydät kätevät kylmälaukut eväiden oikeanlaiseen säilyttämiseen. Kantokahvojensa ansiosta ne on helppo kantaa mukana ja sisälle mahtuu suuremmankin seurueen piknik-eväät. 

Kylmäkalle pitää kylmälaukun kylmänä

Ulkona syöminen on ihanaa, mutta kukaan ei halua eväsleipiänsä lämpimänä ja kuumana päivänä juomat on virkistävää nauttia raikkaan kylminä. Kylmäkallet varmistavat, että ruoat ja juomat pysyvät viileinä kylmälaukussa. Parhaiten varmistat oikean lämpötilan säilymisen, kun otat ruoat ja juomat suoraan kylmästä ja laitat ympärille kylmäkallen pakastimesta – näin kylmäketju ei pääse katkeamaan. Kylmäkalleilla varustettu kylmäkassi mahdollistaa pidemmänkin matkan piknikpaikalle. Materiaaliensa ansiosta kylmälaukut on helppo puhdistaa käytön jälkeen.