Aurinkovarjot, riippuvarjot ja aurinkokatokset

Osta aurinkovarjot ja jättivarjot edullisesti monessa eri tyylissä JYSKistä. Monelle kesä merkitsee ulkoilmaelämää, jolloin vietämme mielellämme mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Hyvä, tarpeeksi suuri päivänvarjo suojaa ja viilentää keskipäivän helteeltä ja lisäksi se tarjoaa suojaa illan kosteudelta ja kevyeltä tihkusateelta. JYSKissä on monia aurinkovarjomalleja – sekä klassisia aurinkovarjoja, riippuvarjoja, parvekkeelle sopivia puolikkaita varjoja että aurinkokatoksia. 

Muista lisäksi hankkia aurinkovarjon jalka – vaihtoehtoja valikoimissamme on joko graniittinen, sementtinen tai muovinen. Jos tarvitset enemmän suojaa suuremmalle alueelle, katso täältä paviljongit ja juhlateltat.
 

Päivänvarjo viimeistelee kokonaisuuden

Aurinkovarjo on täydellinen hankinta ruokailuryhmän tai oleskeluryhmän kaveriksi. Puutarhassa on ihana viettää paljon aikaa, ja varjon avulla maksimoit aikasi ulkoilmassa. Terassivarjo suojaa sinua porottavimmalta keskipäivän auringolta, eikä pieni sadekuurokaan estä puutarhassa istuskelua.

Suuremmalle pöytäryhmälle kätevä ratkaisu on aurinkokatos, jonka alla koko perhe ruokailee ihanasti auringossa. Pöytävarjona toimii myös pienempi, säädettävä aurinkovarjo tai riippuvarjo. Varjon saa myös kätevästi suljettua kun sitä ei tarvita. Auringolta suojautuminen ja aurinkovarjon käyttö kuumimpaan aikaan on tärkeää. Kätevän, säädettävän ja taitettavan aurinkovarjon yhdistät aurinkotuoliin tai nappaat mukaasi vaikkapa rannalle. 

Puolikas aurinkovarjo

Puolikas aurinkovarjo on kätevä valinta, kun varjo kiinnitetään suoraan seinän viereen, esimerkiksi pienellä parvekkeella. Vieraile myymälässämme tai shoppaile verkossa, ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva, oikean kokoinen aurinkovarjo tarvitsemillasi ominaisuuksilla. Jos tarvitset apua tai inspiraatiota, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. 

Valitse oikeanlainen aurinkovarjon jalka

Kun olet valinnut ulkotilaasi sopivan aurinkovarjon, on aika valita aurinkovarjonjalka. Muutamat asiat ovat tärkeitä: Varmista, että aurinkovarjonjalka on tarpeeksi painava pitämään aurinkovarjon vakaana. Harkitse myös aurinkovarjonjalan kokoa. Jos olet valinnut parvekkeelle puolikkaan aurinkovarjon, valitse myös vastaava puolikas varjonjalka, joka on kooltaan noin puolet normaalista varjonjalasta. Viimeiseksi on tärkeää pohtia, haluatko liikuttaa aurinkovarjoa. Tällöin on hyvä idea valita varjonjalka, jossa on pyörät ja kahva.